EUROLYGA 2023

Ir vėl žioplas dviratininkas – kol triumfavo, finiše jį aplenkė

youtube.com
youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2016, 3:57 PM, atnaujinta May 14, 2017, 7:17 AM

Sena gera patarlė sako: neperšokęs griovio, nesakyk „op“. Atrodo, kad dviračių sporto atstovai turėtų žinoti seną ir protingą mintį – kovoti būtina iki pat pabaigos, o džiaugtis sėkme verta tik kirtus finišo liniją. Tačiau kaskart atsiranda nufilmuotų įrodymų, jog iš svetimų klaidų kai kurie dviratininkai nepasimoko.

Didžiosios Britanijos  Cirencesterio miesto gatvėmis vykusiose dviratininkų lenktynėse sulaukta eilinio „šedevro“ su finišu: dviratininkas Jamie Wilkinsas, jau patikėjęs savo sėkme, likus keliasdešimt metrų iki finišo linijos, pradėjo švęsti pergalę, iškeldamas į viršų ranką. Tačiau su triumfatoriaus sėkme sutikti nenorėjo šalia pedalus minęs Jamie Pentonas, kuris galiausiai sugebėjo išplėšti pirmąją vietą iš žioplo varžovo.

Įdomiai į situaciją reagavo vienas iš sirgalių, stovėjusių prie finišo linijos. Žalius marškinėlius vilkintis vyras pradžioje audringai džiaugėsi J.Wilkinso sėkme, tačiau griebėsi už galvos, supratęs, kad išankstinis džiaugsmas pirmavusiam dviratininkui kainavo pirmąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.