EUROLYGA 2023

JAV pravirkdžiusioje istorijoje – netikėtas finišas

Praėjusią savaitę Floridos universiteto amerikietiškojo futbolo komandos lyderis Travisas Rudolphas užkariavo amerikiečių širdis, kai lankydamasis vidurinėje mokykloje per pietų pertrauką prisėdo prie bendraklasių atskirto berniuko, sergančio autizmu.

T.Rudolphas valgykloje prisėdo prie atstumto berniuko.<br>„Facebook“ nuotr.
T.Rudolphas valgykloje prisėdo prie atstumto berniuko.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2016, 5:33 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:16 AM

Berniuko motina Leah Paske papasakojo, kaip T.Rudolpho poelgis pakeitė sūnaus gyvenimą – jis tapo kone populiariausiu moksleiviu tarp bendraamžių!

„Tiesą sakant, vakar valgykloje jis sėdėjo prie stalo su būriu mergaičių. Jis buvo pats populiariausias vaikas kambaryje ir visos vietos prie jo stalo buvo užimtos“, – džiaugėsi L.Paske.

Motinos „Facebook“ pasidalyta nuotrauka, kurioje jos sūnus Bo ir T.Rudolphas pietauja prie vieno stalo, apskriejo pasaulį ir pakeitė aplinkinių nuomonę apie sergantį berniuką. Laidos „Sezonas su Floridos valstijos futbolu“ metu L.Paske pirmą kartą išvydo geraširdį futbolininką.

„Vis dar nesu šimtu procentų įsitikinusi, kad suprantate, kiek daug tai (pietūs su berniuku. – lrytas.lt) reiškia“, – sujaudinta kalbėjo Bo mama.

„Jūs neturite galvoti apie mane. Bo yra puikus žmogus ir jūs užauginote gerą sūnų. Bo, tu būsi mano draugas per amžius. Supratai?“ – atsisukęs į berniuką klausė T.Rudolphas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste