EUROLYGA 2023

Tik Rusijoje: atletai iš Rio išmesti, o valdžiai – premijos

Nors Rusijos parolimpiečiai trečiadienį nežygiuos per Rio de Žaneiro olimpiados atidarymo iškilmes, šalies parolimpinis komitetas pajus tikrą šventinę žaidynių dvasią – už puikų darbą rusų parolimpinio komiteto valdžia yra premijuojama.

Už puikų pasirengimą Rio de Žaneiro parolimpinėms žaidynėms buvo nutarta trijų algų dydžio premiją „apdovanoti“ Rusijos parolimpinio komiteto prezidentą Vladimirą Lukinskį ir dar tris jo pavaduotojus.<br>AFP nuotr.
Už puikų pasirengimą Rio de Žaneiro parolimpinėms žaidynėms buvo nutarta trijų algų dydžio premiją „apdovanoti“ Rusijos parolimpinio komiteto prezidentą Vladimirą Lukinskį ir dar tris jo pavaduotojus.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 5:29 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:03 PM

„Ves sport“ portalas tikina, kad už puikų pasirengimą Rio de Žaneiro parolimpinėms žaidynėms buvo nutarta trijų algų dydžio premiją „apdovanoti“ Rusijos parolimpinio komiteto prezidentą Vladimirą Lukinskį ir dar tris jo pavaduotojus.

Nors neoficialiai, tačiau teigiama, kad rusų parolimpinio komiteto prezidento alga yra apie 3,5 tūkst. eurų, tad V.Lukimas turėtų gauti už savo šaunų darbą 10 tūkst. eurų.

Juokingiausia, kad sprendžiant apie premijas parolimpinio komiteto valdininkams,. Tuo pat metu Tarptautinis parolimpinis komitetas eilinį kartą atmetė 34 Rusijos parolimpiečių prašymą leisti pasirodyti Rio de Žaneire.

Iš viso tokius prašymus Sporto arbitražo teismui ir parlimpiniam komitetui parašė apie 190 rusų sportininkų iš 274, kurie turėjo vykti į žaidynes Brazilijoje.

Rugpjūčio 7 dieną Tarptautinis parolimpinis komitetas nutarė uždrausti Rusijos sportininkams startuoti Rio po pagarsėjusio Tarptautinės antidopingo agentūros pranešimo apie masinius dopingo pažeidimus Rusijoje.

Parolimpinės žaidynės vyks rugsėjo 7-18 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.