EUROLYGA 2023

Plaukiko G. Titenio gyvenime ir karjeroje – dideli pokyčiai

Iš Anykščių kilęs Lietuvos plaukikas Giedrius Titenis persikėlė gyventi į Vilnių. Čia jis atvyks kartu su žmona Arminta, treniruosis pats ir ves privačias plaukimo pamokas, rašo portalas lrt.lt.

G.Titenis.<br>A.Pliadžio nuotr.
G.Titenis.<br>A.Pliadžio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2016, 9:52 AM, atnaujinta May 13, 2017, 4:15 PM

Europos ir pasaulio čempionatų prizininkas taip pat skiriasi su ilgamečiu treneriu Žilvinu Ovsiuku. Jį turėtų treniruoti užsienio specialistas.

„Dar negaliu nieko atskleisti, nes nesame pasirašę sutarties. Bus kitas treneris, visai kita programa ir, aš manau, viskas bus gerai. Jis turi bazę, daro programas, turi gerus sportininkus, visi mano stiliaus, tai bus smagu, kai nuvažiuosiu pas jį, visada bus konkurencija. Laukiu, noriu pats greičiau pradėti“, – lrt.lt sakė plaukikas.

Sportininkas pripažino, kad Anykščiuose šiuo metu geresnės plaukimo sąlygos, bet jis tikisi, kad situacija Vilniuje pagerės.

„Anykščiuose, rodos, trūko vietos, norėjosi daugiau veiksmo. Noriu pats ką nors pradėti kaip treneris, o Vilniuje didesnės galimybės. Tik plaukimo atžvilgiu šiuo metu prastesnės, bet, manau, pasitaisys“, – lrt.lt cituoja G.Titenį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.