EUROLYGA 2023

Klounu vokietį išvadinęs J.Mocka gavo atsaką – pažadą nokautuoti

Po to kai bušido kovotojas Julius Mocka gana drąsiai išvadino klounu vieną stipriausių Vokietijos kovotojų Vladimirą Toką, vokietis cirko Vilniaus „Siemens“ arenoje nepažadėjo, nebent nokautą lietuviui.

J.Mocka varžovą vadino klounu.<br>M.Kulbio nuotr.
J.Mocka varžovą vadino klounu.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

bushido.lt

Sep 12, 2016, 6:50 PM, atnaujinta May 13, 2017, 7:11 AM

Lietuvos kovos menų pasaulyje gana neseniai sužibo bušido kovotojo Juliaus Mockos žvaigždė.

Jaunas ir perspektyvus kovotojas vasarą išpopuliarėjo ir pramogų pasaulyje laimėjęs realybės šou „Du barai“ projektą. Visą vasarą buvęs dėmesio centre jaunasis kovotojas įsidrąsino ir savo interviu apie artėjančią kovą negailėjo pašiepiančių žodžių vokiečiui.

Anot J. Mockos jo priešininkas V. Tokas yra nepilno proto savęs nevaldantis klounas. „Gal vilkas gali pasirodyti ir silpnesnis nei tigras ar liūtas, bet jo niekada nepamatysi cirke“, – ironiškai į savo priešininko komentarą sureagavo V. Tokas. „Mielas Juliau, aš atvažiuoju nokautuoti tave, gal tavo maksimalizmas ir pasitikėjimas savimi ir žavi realybės šou žiūrovus, bet bijau, kad lapkričio 19 d. susidursi su kiek kitokiu savo realybės šou. Laikykis žmogau, nes krisi jau pirmajame raunde .

Lapkričio 19 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje tradiciniame rudens bušido turnyre į ringą lips stipriausi Lietuvos kovotojai, tarp jų S. Maslobojevas, I. Barysas, T. Pakutinksas, K. Liukaitis, I. Osininas, M. Jasiūnas, D. Danyla, H. Lukošiūnas ir kiti. Viena iš vakaro pagrindinių kovų Julius Mocka prieš vokietį Vladimirą Toką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?