EUROLYGA 2023

Lietuvos boulingo federacijos vedliu lieka Laimontas Dinius

Per 300 licencijuotų sportininkų

L.Dinius
L.Dinius
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2016, 7:31 PM, atnaujinta May 13, 2017, 1:36 AM

Į naująją LBF valdybą konferencijoje buvo išrinkti Robertas Samuilis, Žilvinas Perminas, Raimondas Narušis, Deimantas Kukuris ir Romualdas Skabickas.

Valdybos pirmininku išrinktas R. Samuilis, o Ž. Perminas eis Lietuvos lygų komisaro pareigas.

LBF prezidentas L. Dinius, platesnei auditorijai žinomas kaip atlikėjas ir prodiuseris, TV laidų vedėjas ir buvęs Seimo narys, teigia, kad vis gerėjantys lietuvių rezultatai tarptautinėje arenoje leidžia tikėtis ir skambių pergalių.

„Visada galima padaryti daugiau, ir kitaip, – taip pirmąją savo kadenciją LBF prezidento pareigose apibūdino L. Dinius. – Laiko, deja, neatsuksi. Kalbant rimčiau, vertinčiau vidutiniškai, gal su pliusu. Kai kuriems iššūkiams išspręsti reikia daugiau laiko, kai kuriems – finansinių galimybių, dar kitiems – labiau konsoliduoto komandinio darbo. Vis dėlto, atsižvelgiant į tai, kad beveik viskas daroma visuomeniniais pagrindais, judama į priekį“.

Lietuvai nuolat ir vis sėkmingiau atstovaujama Europos ir pasaulio senjorų čempionatuose, moterų, jaunių turnyruose. Tikimasi, kad netrukus Lietuvos sportininkai galės pasigirti ir pirmaisiais svariais laimėjimais – taurėmis ir medaliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.