EUROLYGA 2023

Julija Jefimova parduoda Vladimiro Putino dovanotą BMW: pristigo pinigų

Rusijos plaukimo žvaigždė Julija Jefimova nusprendė parduoti baltą BMW X4 automobilį, kurį gavo už pasiekimus šių metų Rio de Žaneiro žaidynėse.

J.Jefimova parduoda BMW.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Jefimova parduoda BMW.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2016, 1:40 PM, atnaujinta May 12, 2017, 10:09 AM

„Julija nusprendė parduoti automobilį dėl dviejų priežasčių, – sakė sportininkės agentė Ana Mutkova. – Pirmiausia, ji turi Audi A6, kurį gavo už pasirodymą 2012 metų Londono žaidynėse.

Juo ji naudojosi tik tada, kai grįždavo į Rusiją. Antra, Julija planuoja įsigyti nekilnojamojo turto Maskvoje, o tam reikia papildomų pinigų.

Kol kas dėl automobilio pirkimo į mus niekas nesikreipė“.

Skelbiama, kad rusė Maskvoje ieško buto – ji ketina grįžti sportuoti į gimtinę.

J.Jefimova Rio žaidynėse laimėjo du sidabro medalius – 100 ir 200 m plaukimo krūtine rungtyse. Už tai iš Rusijos prezidento Vladimiro Putino ji gavo 70 tūkst. eurų.

Toks BMW modelis turėtų kainuoti apie 40-50 tūkst. eurų.

J.Jefimova nėra pirmoji olimpietė, nusprendusi parduoti dovanotą BMW. Anksčiau tą darė neįvardinta vandens sporto šakos atletė, kuri už automobilį užsiprašė 64 tūkst. eurų.

Rugpjūčio 25-ąją Kremliuje vyko Rusijos olimpiečių apdovanojimo ceremonija. Žaidynių čempionai gavo automobilius BMW X6, sidabriniai prizininkai – BMW X4, o bronzos medalių laimėtojai – BMW X3. Mašinos surinktos Kaliningrado gamykloje „Avtotor“. 

Jau po Rio de Žaneiro žaidynių J.Jefimova pripažino, kad yra stumiama iš JAV, kur treniruojasi pastaruosius penketą metų. Būtent todėl ji ieškosis buto Maskvoje

Amerikoje sportininkei jau negali padėti buvęs jos treneris Davidas Salo – JAV plaukimo federacija yra griežtai nusistačiusi neleisti savo specialistams treniruoti į dopingo skandalus patekusių užsienio atletų.

„D.Salo mane tik ir laikė Amerikoje – juk jis ir mano tėtis yra labai geri treneriai. Dabar jis neturi galimybių dirbti su manimi, ir situacija vis blogėja. Tai ką man ten veikti? Aš bandysiu Rusijoje suburti plaukikų komandas. Daugiau dėmesio skirsiu plaukimui krūtine. Surinksiu norinčias tobulėti merginas ir vaikinus. Mergaitės bandys mane aplenkti, o aš sieksiu plaukti geriau už vaikinus. Treniruotės vyks ne užsienyje – ieškau bazės Maskvoje, Krasnodare arba Rostove“, – aiškino J.Jefimova.

- Ar tik tuose miestuose ieškosite bazės?

– Ne. Dar gera vieta yra mūsų Kryme, Eupatorijos mieste, – ten yra du atviri baseinai. Dar yra ir Sočis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.