EUROLYGA 2023

T. Fury prieš V. Klyčko nesikaus: turi rimtų psichologinių bėdų

28-erių Tysonas Fury ir vėl atšaukė savo kovą prieš ukrainietį Volodymyrą Klyčko, kuri turėjo vykti po mėnesio. Tai jau antras kartas, kai T.Fury atšaukė revanšo kovą, kuria V.Klyčko siekė susigrąžinti prarastus titulus.

T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
T.Fury.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 7:42 AM, atnaujinta May 12, 2017, 1:28 AM

Skelbiama, kad boksininkas šį kartą nusprendė nekovoti dėl rimtų psichologinių bėdų – jam prireikė pagalbos, nes tapus čempionu visi pradėjo jo nekęsti, o tai galiausiai išsekino liežuvio už dantų nelaikantį T.Fury.

Pirmą kartą revanšo jis atsisakė dėl kojos traumos.

T.Fury taip nei karto ir nežengė į ringą nuo praėjusių metų lapkričio, kai įveikė ukrainietį ir tapo pasaulio čempionu pagal Tarptautinės bokso federacijos (IBF), Tarptautinės bokso organizacijos (IBO), Pasaulio bokso organizacijos (WBO), Pasaulio bokso asociacijos (WBA) versijas.

Pagrindinis Anglijos bokso kovų organizatorius Eddie Hearnas mano, kad T.Fury karjera – apskritai baigta.

Jis mano, kad T.Fury neteks savo iškovotų diržų teisme ir galiausiai paskelbs apie karjeros pabaigą.

„Taip, psichologinės bėdos yra jautrus dalykas ir tai gali užtrukti gerus metus, kol situacija bus išspręsta. Bet bokso federacijų vadovai to negali leisti – sunkaus svorio čempionoų titulai yra didelis jų verslo dalis ir per praėjusius metus jie iš to nieko neuždirbo“, – mano E.Hearnas.

„Jis pasiekė žemumas. Tysonas visada buvo vyrukas, kurio gyvenime prastus etapus keitė geri, bet to dar niekad nebuvo. Visą šią situaciją jis mato kaip raganų medžioklę, tad kam kautis? Daug žmonių jam daro nepataisomą žalą, nors jis geras žmogus.

Bet nemanau, kad tai turės jam įtakos ilgame laikotarpyje. Jam reikia pagalbos ir jis grįš'. – kitaip mano T.Fury treneris ir dėdė Peteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.