EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ žaidėjai kovos prieš savo buvusį trenerį

Ketvirtadienį Vilniaus „Hockey Punks“ namuose priims Kauno „Tigrų“ ledo ritulininkus. Nelauktai praėjusio turo rungtynėse užbuksavusi Vilniaus ekipa mėgins reabilituotis prieš savo gerbėjus.

„Hockey Punks“ tęs kovas Lietuvos čempionate.
„Hockey Punks“ tęs kovas Lietuvos čempionate.
Daugiau nuotraukų (1)

„Hockey Punks“ inf.

Oct 4, 2016, 12:05 PM, atnaujinta May 11, 2017, 12:32 PM

Praėjusio sezono finalininkai Vilniaus „Hockey Punks“ pirmosiose sezono namų rungtynėse tik po pratęsimo palaužė jaunuosius varžovus iš Vilniaus „Geležinio Vilko“.

„Kaip ir minėjau anksčiau, nesitikiu lengvos sezono pradžios. Viską dėliojame taip, kad geriausią sportinę formą pasiekti artėjant atkrintamosioms rungtynėms. Nors, aišku, tose rungtynėse visgi tikėjomės pergalės. Tačiau nelauktai apsirgo naudingiausias praėjusio sezono žaidėjas Mindaugas Kieras, taip pat dėl kitų priežasčių nebuvo dar poros svarbių žmonių. Bet kokiu atveju, tos rungtynės jau preityje, galvojame, kaip pasiekti pergalę ketvirtadienį“, – sakė „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

Ketvirtadienio susitikimui intrigos prideda ir tas faktas, kad šį sezoną Kauno „Tigrus“ vesti į priekį apsiėmė patyręs specialistas iš Elektrėnų Rimantas Sidaravičius, nuo vaikystės treniravęs visą eilę dabartinės Vilniaus „Hockey Punks“ narių. Ledo ritulio paslapčių pas jį skirtingu metu mokėsi kone pusė dabartinės sostinės komandos. Todėl neabejojama, kad kažkada net nacionalinei vyrų rinktinei vadovavęs treneris žino savo buvusių auklėtinių silpnybes.

Pagrindinio „Hockey Punks“ penketuko puolėjas Algimantas Visockas irgi mano, kad patyrusio trenerio pagalba padės varžovams gerai pasiruošti rungtynėms.

„Pirmą kartą žaisime su kauniečiais šį sezoną, todėl mums patiems įdomu, kaip varžovai atrodys. Pernai žaisti su jais nebuvo lengva, išvykoje jų taip ir neįveikėme, tik namuose. Juos treniruoja mums gerai pažįstamas patyręs treneris R.Sidaravičius. Jis gerai pažįsta ir daugelį mūsų, todėl laukiu labai rimtos kovos. Mes irgi, manau, žaisime daugiau komandinį žaidimą, nei pastarosiose rungtynėse. Per pastarasias dvikovas gauta žaidybinė praktika turėtų duoti teigiamų poslinkių mūsų žaidime“.

Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai ir abonementai – arenos kasoje. Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.