EUROLYGA 2023

Bokse – dar viena tragedja: ispanui po smūgio išsiliejo kraujas į smegenis

Bokso pasaulyje – dar viena tragedija. Kovoje dėl Ispanijos lengvo svorio čempiono titulo Saulis Tejada buvo nokautuotas Moncho Miraso – po šio smūgio 31-erių atletui išsliejo kraujas į smegenis.

S.Tejada atsidūrė ligoninėje.<br>Twitter.com nuotr.
S.Tejada atsidūrė ligoninėje.<br>Twitter.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-08 15:46, atnaujinta 2017-05-11 06:37

Jis gydomas La Korunjos universiteto ligoninėje.

Penktadienį vėlai vakare S.Tejada antrą kartą gynė lengvo svorio čempiono titulą, tačiau kova jam baigėsi labai liūdnai.

Po varžovo smūgio jis susmuko ringe, o prie jo puolė treneriai ir medikai. Sportininkas nedelsiant išgabentas į ligoninę, kur jam atlikta galvos operacija.

Praėjusią savaitę panaši situacija baigėsi mirtimi. Patirtos traumos nusinešė škotų boksininko Mike'o Towello gyvybę. 25 metų škoto gyvybė užgeso penktadienį prieš pat vidurnaktį, kai jis gulėjo ligoninėje. Prieš tai sportininko būklė buvo kritinė ir medikams nepavyko jo atgaivinti.

M.Towellas į ligoninę pateko po dvikovos su Dale'u Evansu. Jis dar pirmajame raunde patyrė nokdauną, tačiau tęsė dvikovą. Penktajame raunde D.Evansas nokautavo savo varžovą, kuriam ringe prireikė medikų pagalbos ir deguonies kaukės, o tada jis buvo išvežtas į ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.