EUROLYGA 2023

Lietuvos čempionate „Energijos“ laukia sustiprėjęs „Geležinis vilkas“

Elektrėnų „Energija“ tęsia pasirodymą Lietuvos ledo ritulio čempionate ir ketvirtadienį susikaus su Vilniaus „Geležinio vilko“ ekipa.

„Energija“ sieks pergalės.<br>Klubo nuotr.
„Energija“ sieks pergalės.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2016, 9:51 AM, atnaujinta May 11, 2017, 1:46 AM

Abi ekipos yra sužaidusios po dvi rungtynes: „Energija“ 7:2 sutriuškino Vilniaus „Hockey Punks“ ir 4:3 palaužė „Juodupės“ komandą, o „Geležinis vilkas“ po atkaklios kovos 4:5 pralaimėjo „Hockey Punks“, tačiau netikėtai 6:4 palaužė „Rokiškio“ komandą.

Praėjusiame sezone komandos susitiko 4 kartus, o visas pergales iškovojo „Energija“: pirmose rungtynėse varžovus įveikė 8:3, antrose sutriuškino net 20:3, trečiose 16:2, o ketvirtose – 19:2. Visgi tokios lengvos kovos „Energijai“ šiame sezone nereikėtų tikėtis – vien „Geležinio vilko“ pergalė prieš „Rokiškį“ turėtų būti rimtas signalas visoms Lietuvos čempionato komandoms.

„Geležinio vilko“ ekipoje rezultatyviausiai rungtyniauja Dominykas Bisturys, kuris per dvejas rungtynes įmušė 5 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą, o jam puikiai talkina Timonas Mažulis su 2 įvarčiais ir 3 rez. perd.

„Energijos“ gretose Lietuvos čempionate rezultatyviausiai žaidžia gynėjas Jevgenijus Čugajus, kuris per dvi rungtynes įmušė 4 įvarčius. Tris įvarčius yra įmušęs komandos kapitonas Aivaras Bendžius, o rezultatyvius perdavimus puikiai dalina Rolandas Aliukonis, kuris yra jų atlikęs tris.

Rungtynės tarp „Energijos“ ir „Geležinio vilko“ vyks spalio 13-ą dieną Elektrėnuose nuo 19:30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.