EUROLYGA 2023

Bušido kovotojas S. Maslobojevas:“Mano varžovo klajonės Vilniuje pasibaigs“

Sulaukęs tarptautinio pripažinimo vienas garsiausių šalies kovotojų Sergejus Maslobojevas nesustojo ir toliau skinasi kelią kovos menų olimpe. Kasdienės sunkios treniruotės, pasiruošimas turnyrams tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, atima labai daug laiko – kada ilsėtis ir išsigydyti traumas, nežinia. „Tokia ta profesionalaus sporto kaina“,– atviravo kuvaldos pravarde žinomas kovotojas.

S.Maslobojevas
S.Maslobojevas
S.Maslobojevas
S.Maslobojevas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 20, 2016, 11:10 AM, atnaujinta May 10, 2017, 1:35 PM

Apie nenumaldomai artėjantį susitikimą su Tomislavu Malenica „Bushido Hero's & KOK World Series 2016“ turnyre, jis taip pat turi savo nuomonę.

Ir tiki, kad iš Nyderlandų prestižinio klubo atvykstančiam priešininkui laimėti šansų tiesiog nebus.

„Tomislavas sportuoja legendiniame „Mike Gym“ klube ir yra sparčiai kylanti žvaigždė, nuo savo kelio šluojanti daugelį kovotojų. Bet, manau, kad Vilniuje jo klajonės baigsis“,– užtikrintai pokalbį pradėjo „Sparta Gym“ pažiba.

– Kaip ruošiatės susitikimui su T.Malenica Vilniaus „Siemens“ arenoje?

– Prieš kelias savaites, besiruošiant turnyrui Pietų Afrikoje, susižeidžiau šonkaulius, tai teko gydytis ir priverstinai ilsėtis beveik tris savaites. Po truputį grįžtu į įprastas vėžes. Bandysiu susigrąžinti sportinę formą ir padirbėti salėje šiek tiek agresyviau. Noriu nustebinti žiūrovus. Kaip visuomet, kasdienybė dabar bus įtempta. Treniruotės du kartus per dieną, tarp jų miegas, maistas ir šiek tiek darbo. Ruošiamės su treneriu Andriumi Šipaila ir visu „Sparta Gym“ kolektyvu. Neatsiejama mano komandos dalis – žmona Airinė ir sūnus Ramiras.

– Apie laisvą laiką klausti net nesinori, bet gal vis dėlto jo nors kiek atsiranda?

– Vaistas numeris vienas – miegas. Manau, kad efektyvesnio atsistatymo sunkiai galėčiau ir sugalvoti. Gaila, bet jo labiausiai trūksta. Be miego, laisvalaikį dažniausiai leidžiu su savo šeima. Tai labai malonus atsipalaidavimo būdas (šypsosi). Artėjant kovai, didėjant krūviams, tenka leisti laiką ir sensorinės deprivacijos kameroje, įrengtoje G7 sveikatingumo klube. Ten kompensuoju miego trūkumą, spartinu organizmo atsinaujinimą. Tai nuostabi naujovė Lietuvoje, kurią įvedėme į pasirengimo rutiną.

– Ar žiūrovams verta ateiti pasižiūrėti tokio išskirtinio pasiruošimo rezultatų lapkričio 19 dieną?

– Tikrai taip. Tai jau tradicinis ir didžiausias kovos menų renginys Lietuvoje. Žiūrovai turi galimybę išvysti geriausius kovotojus iš viso pasaulio, demonstruojančius aukšto lygio techniką. Kitas svarbus argumentas – kova „savo teritorijoje“ – mums nereikia niekur skristi, adaptuotis, nesikeičia laiko juostos, kas yra didelis privalumas. Tokiomis sąlygomis galima išspausti absoliutų maksimumą, ką ir ruošiuosi padaryti (šypsosi).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.