EUROLYGA 2023

Po pusmečio – lietuvis UFC narve? L. Urbonavičius sudorojo dar vieną varžovą

Savaitgalį Latvijoje įvyko „Freon-Milzu Cinas“ mišrių kovos menų (MMA) turnyras, kuriame pergalęs šventė Vilniaus „Vale Tudo MMA“ akademijos kovotojai Laurynas Urbonavičius ir Tomas Bajorinas.

L.Urbonavičius artėja prie UFC.
L.Urbonavičius artėja prie UFC.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2016, 9:38 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 12:54 AM

T.Bajorinas (2-0) sunkioje ir permainingoje kovoje pademonstravo puikią įmtynių techniką ir šventė pergalę antrame raundę kojų trikampių smaugimų.

L.Urbonavičius (5-0) pergalę šventę jau pirmajame raunde, kai varžovui pabandžius pervesti kovą į parteri, atsidurė iš viršaus dominuojančioje pozicijoje ir po smūgių krušos nokautavo Latvijos kovotoja Ricardsą Žiedinsą.

Kapitono Lietuva pravardę nešiojančiam L.Urbonavičiui tai jau penktoji pergalę iš eilės šiais metais – 4 iš jų pasiektos nokautais, 1 skausmingų veiksmu. Ši pergalę dar vienu žingsnių priartino Lauryną prie jo tikslo – kovoti stipriausioje pasaulio organizacijoje UFC (Ultimate fighting championships).

„Treniruojamės kiekvieną dieną po du kartus į dieną, rezultatai iš dangaus neateiną, turime gerą grupę kovotojų sunkesniuose svoriose. Prie mūsų treniruočių kelių savaičių begyje prisijungs UFC sunkiasvoris kovotojas (190 cm, 120 kg) Jarjis Danho (Vokietija) ir čia ruošis ateinančiai savo kovai. Lauryno UFC debiuto jau galime tikėtis per ateinanti pusmeti“, – auklėtinių pergales pakomentavo treneris Alfredas Lifšicas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.