EUROLYGA 2023

Irkluotojams dar ketverius metus vadovaus Dainius Pavilionis

Vilniuje įvyko Lietuvos irklavimo federacijos (LIF) 2016 metų ataskaitos-rinkimų konferencija, kurioje organizacijos prezidentu dar vienai 4 metų kadencijai išrinktas ligšiolinis vadovas Dainius Pavilionis.

D.Pavilionis.<br>T.Bauro nuotr.
D.Pavilionis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2016, 9:28 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 2:17 PM

Buvo ne itin populiarių sprendimų, bet jie buvo priimami ne tam, kad kažkam asmeniškai padėtum, o tam, kad mūsų sportininkai ir treneriai turėtų kuo geresnes sąlygas. Federacija yra atvira, ir toliau esame pasirengę su visais bendrauti, visus išklausyti ir ieškoti visiems geriausių sprendimų.“ Federacijos viceprezidentu dar vienai kadencijai išrinktas Edmundas Daukantas, prie jo prisijungė klaipėdietis Liudvikas-Albertas Mileška, o trečiuoju viceprezidentu lieka prieš dvejus metus 4 metų kadencijai išrinktas Antanas Guoga. Iki 2020-ųjų LIF vykdomajame komitete kartu su visais jau išvardintais asmenimis darbuosis Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja Birutė Šakickienė (Kauno miesto atstovė), Kęstutis Butkus (Šiaulių miesto atstovas), Aušra Lingienė (Vilniaus miesto atstovė), Saulius Smailys (Birštono ir Prienų raj. atstovas) ir Mykolas Masilionis (trenerių atstovas). Dar vienas vykdomojo komiteto narys – Regatų komisijos atstovas – bus išrinktas vasario mėnesį. LIF generalinės sekretorės pareigas toliau eis Inga Daukantienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.