EUROLYGA 2023

Siaubinga: įsiutęs kovotojas smogė ringo mergaitei į veidą

Įvairiais skandalais pagarsėjęs mišrių kovų (MMA) sportininkas Andrew Whiteney dar kartą sukėlė sumaištį. Iš teisėjų sulaukęs, jo manymu, nepelnyto pralaimėjimo sportininkas iš pykčio taip užsimojo dešine ranka, kad netyčia vožė šalia stovinčiai ringo merginai tiesiai į veidą.

Andrew Whiteny
Andrew Whiteny
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2016, 12:29 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:51 PM

Žvėries pravardę turintis A.Whiteney po įtemptos titanų kovų akistatos su Farkhadu Sharipovu jau buvo patikėjęs pergale, tačiau teisėjams pasirodė kitaip.

Skelbiant rezultatus švęsti pasirengusį sportininką pribloškė akimirka, kai teisėjas iškėlė jo varžovo ranką, šį paskelbdamas nugalėtoju. Tuo metu įniršęs A.Whiteney iš visų jėgų smūgiavo į orą ranka, tačiau nepastebėjęs už nugaros esančios žavios merginos sudavė jai į žandikaulį.

Ringo mergaitė sugebėjo išsilaikyti ant kojų, o savo poelgio sutrikdytas sportininkas net bandė ją prilaikyti.

Titanų čempionato pagrindinis rengėjas Jeffas Aronsonas po incidento teigė, jog skandalingasis kovotojas kaltinamas būti neturėtų.

„Po natūralaus apmaudo pralaimėjus lygią kovą dėl titulo A.Whiteney smūgis kliudė vieną iš mūsų darbuotojų, tačiau nėra jokio pagrindo teigti, kad jis taip pasielgė tyčia. Vis dėlto šis turnyras buvo transliuojamas visame pasaulyje, todėl tikimės iš atletų daugiau profesionalumo. Kalbėjomės su A.Whiteney ir jo komanda. Jie užtikrino, jog tai nepasikartos“, – kalbėjo jis.

Pranešama, jog mergina rimtų sužalojimų nepatyrė ir atsipirko nemenku išgąsčiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.