EUROLYGA 2023

Julija Jefimova nusprendė pasišaipyti: parodė „rusišką dopingą“

Julija Jefimova nusprendė papokštauti ir pasišaipyti iš kritikų. Rusijos plaukikė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino daug diskusijų sukėlusia nuotrauka.

J.Jefimova "Instagram" tinkle patalpino nuotrauką su "rusišku dopingu".<br>lrytas.lt montažas.
J.Jefimova "Instagram" tinkle patalpino nuotrauką su "rusišku dopingu".<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-24 14:21, atnaujinta 2018-02-09 20:57

Joje 24 metų Rusijos plaukikė užfiksavo sūrio pyragą su braškėmis, o šalia buvo padėta medicininės pagalbos dėžutė, ant kurios buvo užrašyta: „rusiškas dopingas“.

J.Jefimova šiemet vos pateko į Rio žaidynes. Po meldoniumo skandalo sportininkei teko skintis kelią į olimpiadą, o ten plaukikė ne kartą girdėjo švilpimą.

Rūtos Meilutytės konkurentė J.Jefimova dopingo kontrolieriams įkliuvo ir 2013 metais. Tuomet jai buvo skirta 16 mėnesių bausmė.

Per šių metų meldoniumo skandalą J.Jefimovai teko ne kartą išgirsti piktas replikas. Sportininkės organizme nuo vasario 15 iki kovo 30 dienos šešis kartus buvo rasta meldoniumo. Vieną kartą jo aptiko Tarptautinė plaukimo federacija (FINA), o penkiskart – JAV antidopingo agentūra.

Tačiau Pasaulinei antidopingo agentūrai (WADA) išleidus meldoniumo draudimo taisyklių papildymą J.Jefimova sulaukė teisės varžytis olimpiadoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.