EUROLYGA 2023

Po kritimo trasoje – bandymas atsikelti, tačiau vėliau – reanimacija

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 7:53 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:32 PM

Per pasaulio slalomo varžybų etapą antradienį po skaudaus kritimo trasoje penkiskart varžybų prizininkė švedė Maria Pietilae Holmner atsidūrė ligoninėje – kalbama, kad moteris yra reanimacijoje. Kokią tikslią diagnozę nustatė skaudžiai kritusiai Švedijos kalnų slidininkei – nežinoma, tačiau kalbama apie galvos traumą.

Antradienį Austrijos Semmeringo trasoje vykusiame pasaulio taurės etape Maria Pietilae Holmner, baigiantis antrajam nusileidimui, slide užkabino vartus ir krito. 30-metė sportininkė vertėsi per galvą, o kritimą sustabdė apsauginis tinklas. Varžovės su siaubu stebėjo žinomos slidininkės kritimą.

Švedė pradžioje pati atsistojo ant kojų ir šlubuodama bandė pasitraukti iš trasos. Tačiau pranešama, kad po kelių minučių M.P.Holmner pasidarė bloga ir ją išsivežė medikai į ligoninę. Švedų žiniasklaida konstatuoja, kad slidininkė paguldyta į reanimaciją arba intensyvios terapijos skyrių. Patys austrų medikai situacijos ir traumos nekomentuoja.  

Maria Pietilae Holmner du kartus buvo pasaulio vicečempione, tris kartus buvo planetos pirmenybių bronzos medalių laimėtoja. Ji taip pat triskart triumfavo planetos taurės etapuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.