EUROLYGA 2023

Detektyvo verta mįslė: kas pavogė čempiono marškinėlius?

Amerikietiškojo futbolo čempionato (NFL) finalas, dar kitaip vadinamas „Super Bowl“, pasibaigė netikėta istorija. „Atlanta Falcons“ nugalėjęs ir čempiono titulą iškovojęs „New England Patriots“ žaidėjas Tomas Brady po rungtynių rūbinėje pasigedo marškinėlių, kuriuos vilkėjo šią istorinę naktį.

T. Brady<br>AFP/Scanpix
T. Brady<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2017, 3:52 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:07 PM

Kaip pasakoja iš arti nugalėtojų triumfo akimirkas rūbinėje stebėjęs žurnalistas, T. Brady nuėjęs į savo persirengimo vietą nusiėmė marškinėlius ir trumpam prisėdo pailsėti. Visgi kelioms minutėms nuėjęs į dušą, sportininkas grįžęs jų pasigedo.

Futbolininkas tai pamatęs atrodė akivaizdžiai įsiutęs, o komandos draugai bei visas personalas kaip mat įniko į paieškas. Netrukus prie jų prisijungė ir arenos apsauga, apieškojusi iš rūbinės išeinančius asmenis.

„Aš aiškiai prisimenu, kur palikau savo marškinėlius. Kuo ilgiau ieškojome, tuo aiškiau darėsi, jog kažkas juos tiesiog pavogė. Tai labai nemalonu. Labai“, – po įvykio kalbėjo T. Brady.

Nors kitiems sportininkams tai gal ir nebūtų didelė tragedija, tačiau vilkėdamas šiuos marškinėlius T. Brady įėjo į istoriją ir čempiono titulą iškovojo jau penktąjį kartą. Futbolininkas JAV yra neabejotinai viena ryškiausių sporto žvaigždžių, tad įžūlia vagyste pernelyg stebėtis nereikėtų.

„Dabar tikriausiai juos pamatysiu internetiniame „Ebay“ aukcione“, – šmaikštavo nusivylęs sportininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.