EUROLYGA 2023

Narvo kovos atkeliavo į Lietuvą: pamokas duos ir Amerikos garsenybės

Aistras keliančių mišrių kovų narve gerbėjai šį reginį netrukus išvys ir Lietuvoje. Kauno legendinėje sporto halėje pirmą kartą šalies istorijoje balandžio 8 dieną, šeštadienį, įvyks MMA (mišrios kovos narve) „King of the Cage Baltic Tour“ turnyras, kuriame susikaus stipriausi kovotojai iš Lietuvos, Amerikos, Armėnijos, Gruzijos, Rusijos, Ukrainos ir Čekijos.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Iveta Skliutaitė

Mar 1, 2017, 1:31 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:54 PM

Turnyro organizatorių teigimu, kovos narve labai populiarios Amerikoje, tačiau jomis jaučiamas didelis susidomėjimas ir Lietuvoje. Ir ne tik tarp tų žmonių, kurie mėgsta stebėti kovas per televiziją.

Mūsų ir aplinkinėse šalyje yra daugybė stiprių kovotojų, kurie galėtų varžytis narve, tačiau apie juos ne tik Lietuvoje, Europoje, bet ir Amerikoje mažai kas žino.

Šis turnyras sportininkams tarsi vartai į Jungtinėse Amerikos Valstijose vykstančias kovas, kurias stebi tūkstančiai žiūrovų arenose ir milijonai televizijos ekranuose.

Į pirmąkart Lietuvoje rengiamą turnyrą atvyks kelios renginį filmuosiančios Amerikos televizijos, „King of the Cage“ federacijos prezidentas Terry Neil Trebilcock,kuris glaudžiai bendradarbiauja su UFC – mišrių kovų organizacija Amerikoje.

Prezidentas minėjo, kad jam bus įdomu pamatyti Lietuvos kovotojus, kuriuos galėtų pakviesti kovoti ir Amerikos mišrių kovų turnyruose.

Šiame turnyre dalyvaus Amerikos kovotojai tokie kaip Mark Antony Lopez, Juan Archuleta, Joe Stevenson, Shad Smith.

Turnyrą taip pat atvyks stebėti MMA atstovai iš Lenkijos, Vokietijos, Amerikos, Gruzijos, Armėnijos ir Čekijos. Lietuvai atstovaus stipriausi sportininkai: boksininkai, imtynininkai, Rytų kovos menų atstovai. Tarp jų išvysime Tomą Pakutinską, Vytautą Sadauską, Karolį Buslį.

Kiti mūsų šalies kovotojai paaiškės kovo 5 dieną 16 val., kuomet Kauno technologijos universiteto Chemijos fakulteto salėje vyks atrankinis MMA „King of the Cage“ turnyras.

Organizatorių teigimu, šis įžanginis turnyras padės sportininkams pasiruošti balandžio 8 dieną Kauno sporto halėje vyksiančioms MMA kovoms narve.

Renginį organizuoti padeda greitųjų pervežimų paslaugų įmonė „Hegelmann Transporte“.

Daugiau informacijos galima rasti www.kotc.lt

Bilietus į balandžio 8 dieną vykstantį turnyrą galima įsigyti www.bilietai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.