EUROLYGA 2023

Kovotoja prasitarė apie slėptą gėdą: „Mane, prisidirbusią į kelnes, apkabino rusų prezidentas Putinas“

Viena žymesnių mišrių kovų (MMA) atstovė iš JAV Julie Kedzie Čikagos radijo laidoje papasakojo tai, ką net ir kamantinėjama vokiečių „Stern“ žurnalo žurnalistų tikino niekada nesakysianti. 16 pergalių MMA ringe per 29 kovas savo biografijoje turinti 36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste, o jos herojais tapo Italijos premjeras Silvio Berusconi ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>mmajunkie.com
36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>mmajunkie.com
36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>mmaweekly.com
36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>mmaweekly.com
36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>cagepotato.com
36-erių J.Kedzie netikėtai prapliupo pasakoti ne itin padorią istoriją, kuri nutiko Rusijos Sankt Peterburgo mieste<br>cagepotato.com
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 22, 2017, 3:33 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:56 AM

Kaip papasakojo pati kovotoja, prieš dešimt metų jį vyko varžytis į Sankt Peterburgo miestą, o jos oponente buvo vietos kovotoja Julija Berezikova. Pastarąją amerikietė įveikė antrame raunde, praėjus vos 15 sekundžių nuo jo pradžios, tačiau būtent per pertrauką tarp raundų prasidėjo visa papasakota istorija.

Kai sportininkė atsisėdo pailsėti po pirmojo raundo mūšio, jos sekundantas ant kaklo uždėjo ledo maišelį.

„Tas toks staigus šaltis mane paveikė keistai – lyg ir išsigandau. Ir...Aš pagalvojau, kad iš išgąsčio pagadinau orą. Na, tiesiog pagadinau ir tiek, – pasakojo radijo laidos vedėjui J.Kedzie. – Tačiau viskas buvo kur kas blogiau. Ten buvo viskas blogiau – aš apsiš....“.

Kovos metu keisti aprangą draudžia taisyklės, tad moteriai teko tęsti akistatą „su visu turtu“, o jau po to kvaila situacija išsirutuliojo į dar kvailesnį pratęsimą.

Po pergalės užkulisiuose priėję varžybų rengėjai patikino, kad visų varžybų dalyvių laukia aukštų politikų priėmimas – reikia sėstis į autobusą ir vykti į vienus iš Sankt Peterburgo rūmų.

Taip kaip J.Kedzie kova buvo paskutinė, niekas nežadėjo jos laukti – neleido praustis ir persirengti, tad su visais kovotojais ji buvo, tiesiogine ta žodžio prasme, įstumta į autobusą.

„Sėdėdama autobuse su tuo, su kuo kovojau, aš pajutau, kad kažkas labai smirda – smirda išmatomis. Ir staiga supratau – o Dieve, juk taip smirdžiu aš“, – pasakojo amerikietė, kuri laidoje leipo iš juoko. Ji tikino, kad padaryti ji jau nieko negalėjo – su savimi neturėjo sportinio krepšio su kitais rūbais.

„Keista, bet tuo metu prie manęs autobuse atsidūrė garsenybė Jeanas-Cloude'as van Damme'as. Situacija buvo siaubinga. Aš visiškai pasimečiau, nežinojau, ką daryti ir tik sugebėjau atsiprašyti J.van Damme'o, kad taip nemaloniai smirdžiu“, – kalbėjo MMA kovotoja.

Atvykusi į priėmimą, kovotoja suskubo į moterų tualetą ir pabandė bent sumažinti „problemą“ – nusiėmė „prisidirbtas“ kelnaites. Tačiau liko su kovos šortais.

„Kai aš įžengiau į priėmimo salę su kitais kovotojais, ten buvo buvęs Italijos premjeras Silvio Berlusconi. Neįtikėtina, bet po kurio laiko jis priėjo prie manęs ir pradėjo flirtuoti. Po to jis tėškė – ar nenorėčiau pabūti jo geriausia drauge vienai nakčiai. Po tokių žodžių man tiesiog šovė į galvą mintis: aš smirdžiu kaip kiaulė, aš šūduose, o jis nori manęs. Ar jis ne iškrypęs, tas išprotėjęs?, – pikantišką savo gyvenimo momentą ant lėkštės klausytojams padėjo J.Kedzie.

Tačiau tai buvo ne paskutinė istorijos dalis. Sportininkė visus nustebino tęsiniu.

„Kai pasitraukiau nuo italo, prie manęs priėjo Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir apkabino. Tuomet aš jau pagalvojau: kas per velniava?, – juokėsi amerikietė, tikindama, kad buvo nutarusi niekada nepasakoti šios istorijos, nes jai gėda. Tačiau po dešimtmečio ji tik juokėsi šnekėdama apie save ir garsiuosius politikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.