EUROLYGA 2023

Airinė Palšytė tapo kosmetikos gamintojų ambasadore Lietuvoje

„Oriflame“ grožio vizija ir suvokimas tiek šiandien, tiek rytoj neapsiriboja vien atrodymu gerai. Grožis visada buvo ir bus tai, kaip tu jautiesi ir kokį gyvenimo būdą pasirenki.

A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
A.Palšytė.<br>„Oriflame“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-03-23 15:20, atnaujinta 2017-04-07 09:33

Todėl „Oriflame“ pradeda bendradarbiavimą su sportininke Airine, kuri ir tapo naująja „Oriflame“ ambasadore Lietuvoje. Taip skelbiama, kad „Oriflame“ yra daugiau nei kosmetika ar grožis, taip pat skatinamas sveikas ir aktyvus gyvenimo būdas, ėjimas savo svajonės link ir gyvenimo praturtinimas teigiamais pokyčiais.

Baltijos šalių rinkodaros skyriaus vadovas Egmonts Gāliņš sako: „Aš labai laimingas dėl šios idėjos ir to, kas suplanuota ateityje. Airinė yra įkvepianti tiek kaip asmenybė, tiek kaip atletė dėl daugelio priežasčių: grožio, sveikos gyvensenos pasirinkimo ir nugalėtojos požiūrio. Tai tobulai sutampa su „Oriflame“ vertybėmis, kuriomis tikime ir gyvename!“

Airinė – naujoji prekių ženklo „Oriflame“ ambasadorė. Ji pasirodys kataloge kaip modelis kartu su grožio priemonėmis, kolekcijomis ir „Wellness“ produktais. Tolesni bendradarbiavimo žingsniai bus atskleisti per 2017 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?