EUROLYGA 2023

MMA kovose laukiama įspūdingo reginio: L. Urbonavičius prieš S. Souzą

Jau balandžio 7 dieną, Vilniuje, klube „Legendos“, įvyks MMA (mišrių kovos menų) turnyras „CBet Fight Night: Urbonavičius vs Souza“.

L.Urbonavičius kovos su brazilu.<br>S.Kuzminskaitės nuotr.
L.Urbonavičius kovos su brazilu.<br>S.Kuzminskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2017, 4:34 PM, atnaujinta Apr 6, 2017, 10:35 PM

Turnyro metu, aštuonkampiame narve, žiūrovai išvys net 9 intriguojančias bei kvapą gniaužiančias kovas, bei vakaro puošmeną: finalinę kovą tarp kylančios Lietuvos MMA žvaigždės Lauryno „Captain Lithuania“ Urbonavičiaus ir MMA veterano iš Brazilijos Sergio „Kreator“ Souza.

Ugniagesiu gelbėtoju dirbančio Lauryno Urbonavičiaus vardas kovinio sporto gerbėjų tarpe pastaruoju metu skamba vis garsiau. Nors kaip profesionalus kovotojas debiutavęs tik praėjusiais metais, Laurynas Urbonavičius jau sugebėjo pasiekti įspūdingų pergalių Lietuvoje bei užsienyje ir planuoja toliau nemažinti tempo, o pagrindinis kovotojo tikslas – UFC varžybos, kuriose žiba UFC mišrių kovos menų žvaigždė Conoras McGregoras.

Stipriausias kovotojas narve pasaulyje iš Lietuvos – tik laiko klausimas. Tuo įsitikinęs ir vienas labiausiai patyrusių mišrių kovos menų (MMA) treneris Alfredas Lifšicas.

„Kalbėti apie tai gal kiek per anksti, tačiau aš, turėdamas galimybę dalyvauti ir stebėti UFC organizacijos veiklą iš arti, aiškiai suvokiu, kad UFC – tai kovų menų NBA, juos domina ne šalys ar pilietybės, jie ieško tiesiog pačių geriausių pasaulio kovotojų.

Lietuvoje auga nauja MMA kovotojų karta. Ta, kuri turi galimybes treniruotis profesionaliai ir pagaliau atverti UFC duris“, – tvirtina A.Lifšicas, vienas Lauryno Urbonavičiaus trenerių.

„CBet Fight Night“ turnyras bus ypatingas ir tuo, kad visi norintys, turės galimybę atlikti statymus už pagrindinės turnyro dvikovos baigtį CBet.lt portale. Tai – precedento neturintis pasiūlymas Lietuvos lošimų rinkoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.