EUROLYGA 2023

Iširo dar viena daliojo čiuožimo pora: skiriasi lietuvio ir amerikietės keliai

S.Ambrulevičius ir T.Tran<br>AFP/Scanpix nuotr.
S.Ambrulevičius ir T.Tran<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-16 09:06, atnaujinta 2017-04-21 16:23

Lietuvos daliojo čiuožimo atstovas Saulius Ambrulevičius po trejų metų verčia naują karjeros puslapį ir skiriasi su savo partnere amerikiete Taylor Tran.

„Baigėsi dar vienas sezonas ir yra krūva naujienų. Pati didžiausia iš jų yra tai, jog po trejų metų partnerystės su T.Tran, mūsų keliai skiriasi į skirtingas puses. Tai buvo labai išskirtiniai metai, kupini džiaugsmo, naujų patirčių, pralaimėjimo kartėlio, pergalės jausmo...

Šios patirties nepamiršime niekada. Tai buvo kažkas ypatingo“, – socialiniame tinkle „Facebook“ netikėtomis žiniomis pasidalino S.Ambrulevičius.

„Norėčiau palinkėti Taylor kuo didžiausios sėkmės ateities planuose bei naujuose nuotykiuose, aš tikiu, kad viskas jai bus labai šaunu ir sėkminga! O aš toliau tuo tarpu bandysiu ieškoti savo galimybių ribų, kurių, manau, dar toli gražu nepasiekiau. Naujas lapas, nauja istorija“, – pridūrė čiuožėjas.

S.Ambrulevičius ir T.Tran kartu paskutinį kartą startavo neseniai Helsinkyje vykusiame pasaulio daliojo čiuožimo čempionate. Pora ledo šokių trumpojoje programoje užėmė 30-ąją vietą ir teisės atlikti laisvąją programą neiškovojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.