EUROLYGA 2023

Perspektyvus Lietuvos MMA kovotojas pluša su UFC žvaigždėmis

Vienas perspektyviausių Lietuvos mišrių kovos menų (MMA) kovotojų Laurynas Urbonavičius, žinomas Kapitono Lietuva pravarde, savo laiką šiuo metu leidžia treniruočų stovykloje, kur dirba kartu su „Ultimate Fighting Championship“ (UFC) organizacijos žvaigždėmis Alexanderiu Gustafssonu, Jimi Manuwa, Iliru Latifi ir „Bellator“ čempionu Philu Davisu.

asmeninio archyvo nuotr.
asmeninio archyvo nuotr.
asmeninio archyvo nuotr.
asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 23, 2017, 4:05 PM, atnaujinta Apr 25, 2017, 11:36 PM

Ši stovykla yra skirta A.Gustafssono pasiruošimui kovai prieš Gloverą Texeira.

A.Gustafssonas yra reitinguojamas antroje vietoje 93 kg svorio kategorijoje pasaulyje ir net du kartus jam trūko labai mažai, kad taptų UFC čempionu – labai apylygėse kovose jis pralaimėjo būsimiems UFC čempionams Jonui Jonesui ir Danier Cormier.

Kaip ir dėl ko Lietuvos sportininkas gavo šią galimybę, paklausėme Lauryno Urbonavičiaus trenerio Alfredo Lifšico.

– L.Urbonavičius šiuo metu yra treniruočių stovykloje su visu savo svorio kategorijos pasaulio elitu, kodėl Laurynas buvo ten pakviestas?

– Jau senokai esame draugai su Alex‘o vadybininkais ir treneriais, o jiems reikalingi treniruočių partneriai, kurie savo charaktestika būtų panašūs į būsimą varžovą. Jie tiesiog manęs paklausė ar Laurynas galėtų prisijungti prie pasiruošimo ir tiek.

– Sakote padėti pasiruošimui, tačiau ar yra nauda ir pačiam Laurynui iš tokios stovyklos?

– Kas be ko. Jis kartą per dieną turi asmeniškai padėti Alexandrui, kaip ir likę vyrukai, tačiau be to, atskirai turi treniruotes su likusiais kovotojais. Tiesiog pabuvimas aplinkoje, kurioje treniruojasi 3 kovotojai iš pasaulio geriausių penketo jo paties svorio kategorijoje, gali padaryti magiją ties tuo, kas liečia pasitikėjimą savimi ir duoti dar didesnį užsivedimą stipriau siekti asmeniniu tikslų.

– Kokia yra tokios stovyklos kaina?

– Laurynas praleis ten dvi savaitęs, tai jeigu darytume sąmatą, tai ją sudarytų skrydis, apgyvendinimas ir maistas. Stokholmas yra brangus miestas, tad gyvenant ekonomiškai stovyklos kaina – apie 1500 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.