EUROLYGA 2023

Pasaulio bokso čempiono bandymas apginti pusbrolį Rusijoje baigėsi tragiškai – dviem šūviais į nugarą

Rusijoje ir toliau siautėja kriminalinis pasaulis, nuo kurio nukenčia į jo verpetus įtraukti ir žinomi šios šalies sportininkai. Antradienį buvo pašautas buvęs pasaulio jaunimo bokso čempionas ir dvikovinių kovų meistras Ileza Jandijevas.

 Ileza Jandijevas (viduryje) bandė padėti aiškintis santykius su kitais vyrais ir gavo dvi kulkas į nugarą.<br> vkontakte.ru
 Ileza Jandijevas (viduryje) bandė padėti aiškintis santykius su kitais vyrais ir gavo dvi kulkas į nugarą.<br> vkontakte.ru
 A.Jandijevas yra dvikovinių sporto šakų meistras<br> vkontakte.ru
 A.Jandijevas yra dvikovinių sporto šakų meistras<br> vkontakte.ru
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-04 21:47, atnaujinta 2017-05-05 11:54

2006 metų pasaulio bokso jaunimo čempionato aukso medalio laimėtojas ir dabartinis bušido bei kovų be taisyklių turnyrų laimėtojas 29-erių I.Jandijevas bandė aiškintis su savo pusbrolio Adamo Jandijevo skriaudikais ir gavo kelias kulkas į nugarą.

Kaip jau narplioja Rusijos policija, osetinas A.Jandijevas, žinomas šioje šalyje dvikovinių sporto šakų meistras pravarde „Boroda“ (barzda – vert.), ne kartą socialiniame tinkle Instagram džiaugėsi savo gražuole žmona Aiša.

Vyras net sukūrė vaizdo klipą apie žmoną ir jį įkėlė į internetą.

Tai nepatiko vienos garsios Ingušetijos šeimos vyrams, kurie reiškė kovotojui A.Jandijevui pretenzijas.

„Negirk prie kitų savo žmonos ir neišstatyk į viešumą savo jausmų,“- tikino neva ingušų tradicijas paminančio kovotojo oponentai.

Pastarasis viešai įvardijo tris ingušų šeimos vyrus kaip narkotikų platintojus ir bailius – neva, reikia ne kalbėti, o susitikti kovų ringe ir išsiaiškinti santykius, o ne kalbėtis telefonais ir įžeidinėti moteris.

Abi pusės – osetinas ir ingušai - žadėjo santykius aiškintis Rusijos sostinėje Maskvoje, tačiau muštynės ir šūviai aidėjo Šiaurės Osetijos ir Ingušijos pasienyje, Nazranės mieste.

Sugrįžęs trumpam į gimtuosius kraštus, A.Jandijevas su savo žmona valgė viename iš Nazranės restoranų bei laukė „neprašytų svečių“, o atvykę „pasikalbėti“ penki osetinai užsipuolė „Barzdą“.

Vyras suskubo skambinti buvusiam pasaulio bokso čempionui 29-erių I.Jandijevui, prašydamas pusbrolio pagalbos.

Boksininkas ir kelių MMA turnyrų Rusijoje laimėtojas atvyko į restoraną „Senasis kiemas“ ir žengė į salę. Tačiau nepamatė, kad iš už nugaros jį sekė dar du vyrai, kurie be didelių skrupulų išsitraukė ginklą ir kelis kartus iššovė į vyrą.

I.Jandijevas po konflikto buvo išvežtas į Nazranės ligoninę, viena kulka pataikė į kepenis, o kita įstrigo stubure.

Kaip teigiama, buvusio pasaulio čempiono gyvybė yra ant plauko.

Rusijos bokso pasaulis jau suskubo kaltinti kriminalą, kad jis bando terorizuoti niekuo dėtus sportininkus ir verčia juos veltis į konfliktines situacijas.

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.