EUROLYGA 2023

Lietuvių sirgalius sužavėjęs belgas įprato prie palyginimų su futbolo žvaigžde

Sekmadienį į Vilniaus „Siemens" areną stebėti Lietuvos ir Belgijos rankinininkų susitikimo susirinkę sirgaliai juokaudami stebėjosi - ar į Lietuvą atvyko žymusis „Manchester United" futbolininkas Marouane'as Fellaini?

 J.De Beule įstrigo sirgalių atmintyje.<br> T.Bauro nuotr.
 J.De Beule įstrigo sirgalių atmintyje.<br> T.Bauro nuotr.
 D.Je Beule nesistebi sulaukęs palyginimų su tautiečiu M.Fellaini.<br> AFP/Scanpix
 D.Je Beule nesistebi sulaukęs palyginimų su tautiečiu M.Fellaini.<br> AFP/Scanpix
 J.De Beule lietuviams įmetė vieną įvartį.<br> T.Bauro nuotr.
 J.De Beule lietuviams įmetė vieną įvartį.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 7, 2017, 10:12 PM, atnaujinta May 7, 2017, 10:13 PM

Taip jie kalbėjo žvelgdami į aikštėje aktyviai bėgiojantį Belgijos rinktinės žaidėją Jeroeną De Beule, kuris iš tolo išties atrodo lyg du vandens lašai panašus į savo tautietį M.Fellaini.

„Jau įpratau, kad mane nuolat su juo lygina. Tik nežinau, ar tai priimti kaip komplimentą", - nusijuokė po skaudaus pralaimėjimo lietuviams smarkiai nenusiminęs rankininkas.

Nors Belgijos rankinio sirgaliai anksčiau J.De Boule buvo įpratę matyti gerokai trumpesniais plaukais, tačiau šįkart jis nusprendė ilgiau išlaikyti savo įspūdingą šukuoseną.

„Tai, ko gero, ilgiausi plaukai, kokius esu turėjęs. Dažniausiai apsikerpu bent šiek tiek trumpiau, o dabar šukuosena net sunkiai laikosi, todėl kitą savaitę reiks užsukti pas kirpėją", - šypsodamasis pasakojo jis.

Visgi kalbėdamas apie pačias Europos čempionato atrankos rungtynes, kuriose Lietuvos rinktinė didesnių šansų neturėjusius belgus nugalėjo 33:28, J.De Beule kiek surimtėjo.

„Rungtynės mums buvo labai blogos, tai gal net buvo blogiausios mūsų rungtynės per kelis pastaruosius metus. Pradėjome silpnai ir kvailai praradome daug kamuolių. Dažnai vartininką keisdavome aikštės žaidėju ir dėl to mums įmetė greitus įvarčius.

Tiesiog atakose buvome visai nesusikaupę, o gynyboje varžovų stabdyti taip pat nepajėgėme. Lietuviai apskritai stiprūs, o Belgijoje jie žaidė net dar geriau nei šiandien. 

Dabar komanda kiek pakeitė savo stilių ir mes turėjome šansų laimėti, bet, deja, nepavyko", - prisiminęs ir anksčiau šią savaitę Belgijoje vykusį rinktinių tarpusavio mačą, kuriame pergale taip pat džiaugėsi lietuviai, liūdnai šyptelėjo jis.

Pats J.De Beule sekmadienio rungtynėse taip pat nesurengė gero pasirodymo, pasižymėdamas vienu įvarčiu bei geltonąja kortele.

„Savimi esu visiškai nepatenkintas. Gavau dvi pražangas puolime, o gynyboje dariau daug klaidų. Antrajame kėlinyje įėjau su kiek didesne energija, bet to neužteko", - kritiškai įsivertino belgas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.