EUROLYGA 2023

Tragedija kelyje: pasaulio bokso čempionas pražudė save ir brolį

Dar praėjusiais metais buvęs laikinasis pasaulio čempionas 25-erių  meksikietis Davidas Sanchezas penktadienio vakarą žuvo autokatastrofoje. Anapiln iškeliavo ir jo jaunesnysis brolis Johnatanas. Jis važiavo kartu mašinoje su D.Sanchezu.

 D.Sanchezas<br> boxing.com
 D.Sanchezas<br> boxing.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2017, 3:01 PM, atnaujinta May 20, 2017, 3:05 PM

Kaip praneša El Universal, tragedija įvyko Hermosillo priemiestyje. Vyrai vyko automobiliu „Ford Fusion“ ir susidūrė su sunkvežimiu. Policijos pareigūnai pranešė, kad sunkvežimis iš įvykio vietos pasišalino ir jis ieškomas.

Žuvusiųjų artimieji papasakojo, kad D.Sanchezas jau savaitę rengėsi būsimoms kovoms ringe ir jam dažnai buvo būtinas dvikovos partneris. Dažnai juo būdavo 23 metų brolis.

Ir šįkart po fizinio pasirengimo treniruotės D.Sanchezas sėdo į automobilį ir nuvyko pasiimti brolį, kad galėtų pasiboksuoti.

Grįžtant į sporto salę ir įvyko skaudi nelaimė.

D.Sanchezas kovojo antrame lengviausiame svoryje (iki 52,1 kg). Jis buvo laikinuoju pasaulio čempionu 2014-siais pagal WBA versiją. Titulą meksikietis prarado 2015 metais. Per karjerą D.Sanchezas buvo iškovojęs 31 pergalę, iš jų 27 nokautais, ir 4 kartus pralaimėjo. Dar dvi kovos baigėsi lygiosiomis.

Paskutinį kartą meksikietis į ringą išėjo 2017 metų balandį ir nugalėjo Victorianą Nuenjes bei tapo pretendentu į čempiono titulą pagal WBA versiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.