EUROLYGA 2023

Su Conoru McGregoru treniravęsis boksininkas apie jo kovą prieš Floydą Mayweather: „Jie turės sustabdyti kovą“

Conoras McGregoras yra vienas iš geriausių mišrių kovų kovotojų pasaulyje ir airis turės šansą susigrumti su vienu iš geriausių boksininkų pasaulyje – Floydu Mayweatheriu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2017, 4:59 PM, atnaujinta Jun 20, 2017, 5:00 PM

Amerikietis boksininkas sugrįžta iš pensijos šiai kovai, bet yra spėjama, kad jis neturės vargo prieš C.McGregorą.

Sportininkas iš Pietų Afrikos Respublikos Chrisas van Heerdenas atskleidė, kad turėjo progą treniruotis su C.McGregoru. Boksininkas atskleidė, kad airiui padėjo pasiruošti kovai su Nate'u Diazu, o airis norėjo tiesiog įgauti geresnę formą.

Pats kovotojas atvirai prognozavo kovos baigtį ir neįžvelgė jokios intrigos: „Manau, kad šioje kovoje C.McGregoras mėgins įrodyti pasauliui, kad jis gali boksuotis. Tai yra didžiausia klaida, kokią jis yra padaręs, nes tu tiesiog negali bokso ringe nugalėti F.Mayweatherio. Tu tiesiog negali.

Jis privers jį atrodyti kvailai. Jis privers C.McGregorą net nepataikyti į jį. Tiesiogine ta žodžio prasme, jis privers jį atrodyti kvailai“, – liūdną kovos baigtį prognozavo C.van Heerdenas.

„F.Mayweatheris jam trenks ir jį gaudys ištisai. F.Mayweatheris privers jį taip nepataikyti smūgių, kad airis tiesiog supyks. O supykęs jis nuleis savo rankas ir mėgins išleisti savo mišrių kovų jėgą. Jis nuleis rankas, o F.Mayweatheris jį sumuš taip smarkiai, kad jie bus priversti stabdyti kovą“, – pridėjo kovotojas matęs airio bokso sugebėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.