EUROLYGA 2023

Filipinietis pasijuokė iš F.Mayweatherio ir C.McGregoro kovos: „Bus tikra nuobodybė"

Boksininkas iš Filipinų Manny Pacquiao, kurio susitikimas 2015-aisiais su Floydu Mayweatheriu susilaukė miliniško dėmesio ir buvo įvardintas „amžiaus dvikova“ teigia, kad amerikiečio kova prieš UFC ringo žvaigždę airį Conorą McGregorą yra visiška nuobodybė. 

 M. Pacquiao teigia, kad F.Mayweatherio bokso dvikovos nežiūrės<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 M. Pacquiao teigia, kad F.Mayweatherio bokso dvikovos nežiūrės<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2017, 11:40 AM, atnaujinta Jun 28, 2017, 2:37 PM

Filipinietis neseniai pareiškė, kad airis nebeturi jokių šansų prieš nė vienos kovos nepralaimėjusį amerikietį, o tuo pačiu teigė, jog su F.Mayweatheriu mielai susikautų dar vieną kartą.

„McGregoras šioje kovoje neturi jokių šansų. Tiesą sakant, tai bus labai nuobodi kova. Esu įsitikinęs, kad UFC kovotojas pralaimės. Kodėl? Juk jis nėra turėjęs nė vienos profesionalios kovos bokso ringe“, – bendraudamas su žiniasklaida teigė jis.

Anot dabartinio WBO pusiau sunkaus svorio čempiono, jis mieliau stebėtų kitą dvikovą, kurioje kaunasi tikri profesionalai.

„Ta dvikova yra nuobodybė. Tikra ir pati geriausia kova – tarp Genadijaus Golovkino ir Canelo Alvarezo. Čia yra grožis – geriausias prieš geriausią. Tai yra kova, kurią verta pamatyti“, – atviravo M.Pacquiao.

Filipinietis prieš F.Mayweatherį kovėsi 2015-ųjų gegužę. Kovą stebėjo milijonai žmonių, o šią po dvylikos raundų teisėjų sprendimo laimėjo amerikietis. Nors M.Pacquiao ir pralaimėjo, daugelio specialistų nuomone, kovoje jis buvo netgi šiek tiek pranašesnis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.