EUROLYGA 2023

Čempionų lygoje – Lietuvos rankininkų akistata

Du geriausi Lietuvos rankininkai Jonas Truchanovičius ir Aidenas Malašinskas rudenį vėl susitiks Čempionų lygoje. Traukiant šio turnyro burtus „Montpellier“, kuriame žaidžia J.Truchanovičius, ir Zaporižės „Motor“, kuriam atstovauja A.Malašinskas, pateko į vieną grupę. 

 A.Malašinskas žaidžia Zaporižės klube.<br> T.Bauro nuotr.
 A.Malašinskas žaidžia Zaporižės klube.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-01 12:44


„Montpellier“ (Prancūzija) ir „Motor“ (Ukraina) rungtyniaus D grupėje, o jų varžovai taip pat bus Skopjės „Metalurg“ (Makedonija), Stambulo „Besiktas“ (Turkija), Čechovo „Medvedi“ (Rusija) ir atrankos turnyro nugalėtojai. 

Lietuvių skaičius šioje grupėje gali dar padidėti, nes atrankos turnyre dalyvaus Gintaro Savukyno treniruojamas Ryhimiakio „Cocks“ (Suomija), į kurį perėjo Giedrius Morkūnas. „Cocks“ atrankos turnyre dėl kelialapio į Čempionų lygos pagrindines varžybas kovos su Hardo „Alpla“ (Austrija), Prešovo „Tatran“ (Slovakija) ir Lisabonos „Sporting“ (Portugalija). 

Atrankos turnyras vyks rugsėjo 2-3 d. Austrijoje, o grupių etapas prasidės rugsėjo 13 d. 

Praėjusį sezoną „Montpellier“ ir „Motor“ keliai susikirto atkrintamųjų varžybų pirmajame etape. Tuomet pergalę iškovojo „Montpellier“, o puikiai žaidęs J.Truchanovičius po pirmųjų rungtynių buvo išrinktas į geriausių Čempionų lygos savaitės rankininkų septynetą. 

Paskui „Montpellier“ aštuntfinalyje nugalėjo čempiono vardą gynusį Kielcų „Vive“ (Lenkija), bet ketvirtfinalyje nusileido Vespremo „Telekom“ (Vengrija). 

Grupės

A grupė: „Barcelona“ (Ispanija), Skopjės „Vardar“ (Makedonija), Manhaimo „Rhein Neckar“ (Vokietija), Zagrebo PPD (Kroatija), Plocko „Wisla“ (Lenkija), Segedo „Pick“ (Vengrija), „Kristianstad“ (Švedija), „Nantes“ (Prancūzija).

B grupė: Vespremo „Telekom“ (Vengrija), Kielcų „Vive“ (Lenkija), Paryžiaus PSG (Prancūzija), „Aalborg“ (Danija), Bresto „Miaškov“ (Baltarusija), Celės „Pivovarna Laško“ (Slovėnija), „Flensburg-Handewitt“ (Vokietija), „Kiel“ (Vokietija).

C grupė: Leono „Ademar“ (Ispanija), „Skjern“ (Danija), Velenės „Gorenje“ (Slovėnija), Šafhauzeno „Kadetten“ (Šveicarija), Bukarešto „Dinamo“ (Rumunija), „Elverum“ (Norvegija).

D grupė: Skopjės „Metalurg“ (Makedonija), Zaporižės „Motor“ (Ukraina), „Montpellier“ (Prancūzija), Stambulo „Besiktas“ (Turkija), Čechovo „Medvedi“ (Rusija), atrankos turnyro nugalėtojas.

Atrankos turnyras: Hardo „Alpla“ (Austrija), Ryhimiakio „Cocks“ (Suomija), Lisabonos „Sporting“ (Portugalija), Prešovo „Tatran“ (Slovakija). 


Iš stipresniosios pakopos A ir B grupių į atkrintamąsias varžybas pateks po 6 komandas, iš silpnesniosios pakopos C ir D grupių – po 2 komandas. Iš atrankos turnyro į grupių etapą pateks 1 komanda. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.