EUROLYGA 2023

Pavydėtinas Usaino Bolto ryžtas: tiki, kad vis dar yra nepralenkiamas

Usainas Boltas ruošdamasis startui pasaulio čempionate, Londone nestokoja pasitikėjimo savimi. Jamaikietis trykšta energija ir teigia, kad vis dar yra greičiausias pasaulio bėgikas.

 Usainas Boltas trykšta pasitikėjimu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Usainas Boltas trykšta pasitikėjimu<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2017, 9:52 PM, atnaujinta Aug 1, 2017, 9:58 PM

„Juk visi žinote, jeigu pasirodau pries starto linijos, esu labai pastikintis savimi“, – bendraudamas su žiniasklaida teigė atletas.

Jau ankščiau buvo skelbta, kad jamaikietis po pasaulio čempionato baigs karjerą. Nors vėliau pasirodė žinių, kad tokiu sprendimu sportininkas vis dar abejoja, panašu, kad artėjantis startas iš tiesų bus paskutinis. Pats U.Boltas nekantriai laukia starto Londone.

„Pagaliau esu čia. Nekantrauju ir esu susijaudinęs. Jaučiu, kaip visi mane palaiko. Turiu sau įrodyti ką galiu dar kartą. Esu pasiruošęs, laikas startui“, – atviravo sprinteris.

Paklaustas, ar vis dar mano esąs greičiausias pasaulyje, U.Boltas daug negalvojęs atsakė, kad taip ir yra.

„Žinoma, be jokios abejonės. Jau paskutinis mano startas, kur finišavau per 9.95 sek. parodė, kad einu teisinga kryptimi. Žinau, kad esu gerai pasiruošęs“, – teigė atletas.

U.Bolto karjera tiesiog įspūdinga. Jamaikietis laimėjo net po tris aukso medalius tiek 2008-ųjų, tiek 2012-ųjų, tiek ir 2016-ųjų olimpinėse žaidynėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.