EUROLYGA 2023

Bokso gerbėjus nuliūdinęs sprendimas: Volodymyras Klyčko baigia karjerą

Volodymyras Klyčko, kuris pastaruoju metu svarstė apie revanšinę kovą prieš balandžio mėnesį jį į nokautą pasiuntusį britą Anthony Joshua, nusprendė baigti karjerą.

 V.Klyčko baigia karjerą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 V.Klyčko baigia karjerą<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2017, 12:45 PM, atnaujinta Aug 3, 2017, 2:19 PM

41-erių metų Ukrainos boksininkui sprendimą priimti buvo sunku, tačiau anot jo, atėjo metas dairytis į naujus iššūkius.

„Pasiekiau tai, apie ką ir svajojau. Dabar, po sporto, metas pradėti antrąją karjerą gyvenime. Niekada negalėjau įsivaizduoti, kad turėsiu tokią karjerą. O turėjau ją ilgą ir neįtikėtinai sėkmingą“, – teigė V.Klyčko.

Ukrainietis išplatino socialiniame tinkle „youtube“ patalpintą vaizdo įrašą, kuriame nuoširdžiai paaiškiną visą situaciją.

„Prieš dvidešimt septynerius metus pradėjau karjerą. Tai buvo pats geriausias pasirinkimas, koks tik galėjo būti. Dėl šio pasirinkimo daug keliavau po pasaulį, išmokau naujų kalbų, įkuriau verslą, padėjau žmonėms. Visiems kažkada ateina metas, kai turime užbaigti savo karjerą ir pasiruošti naujiems iššūkiams. Žinoma, kad aš esu ne išimtis. Tikiuosi naujos ir sėkmingos karjeros, dėl kurios ir dirbau pastaruoju metu. Labai noriu, kad ji būtų tokia pat sėkminga, o gal net ir sėkmingesnė“, – atviravo boksininkas.  

Per 21-erius metus trukusią karjerą ukrainietis turėjo 69 dvikovas, laimėjo 64 (nokautu – 53) ir pralaimėjo penkias.

V.Klyčko pasitraukus, nė vieno pralaimėjimo ringe nepatyrusiam britui A.Joshua teks suremti prištines su bulgaru Kubratu Pulevu, kuris per savo karjerą yra iškovojęs 24 pergales ir patyręs vieną nesėkmę, Tiesa ši buvo patirta būtent prie karjerą baigiantį ukrainietį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.