EUROLYGA 2023

Rimta paraiška: A. Gudžius vieninteliu metimu pateko į pasaulio čempionato finalą

Londone penktadienio vakarą startavo pasaulio lengvosios atletikos čempionatas, kuriame paskutinį startą savo spalvingoje karjeroje turės ir visame pasaulyje puikiai žinomas sprinteris Usainas Boltas.

Andrius Gudžius sėkmingai startavo pasaulio lengvosios atletikos čempionate<br>P.Mantauto nuotr.
Andrius Gudžius sėkmingai startavo pasaulio lengvosios atletikos čempionate<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2017, 11:40 PM, atnaujinta Aug 5, 2017, 3:56 PM

Jau dabar aišku, kad visų akys kryps būtent į jamaikietį, tačiau Lietuvos sporto gerbėjai gali atkreiptį dėmesį ir į saviškius, kadangi į Londoną savo sportinių sugebėjimų pademonstruoti atvyko ir būrys lietuvių. Pirmasis tokį šansą gavo disko metikas Andrius Gudžius

Disko metimo rungties finalo normatyvas buvo 64,50 metrų , tačiau lietuvis nieko nelaukdamas parodė, kad yra nusiteikęs rimtai ir jau pirmu metimu diską nusviedė 67,01 metrus. Toks bandymas iškart užtikrino A.Gudžiui vietą finale. 

Vietas finale kartu su A.Gudžiumi greitai normatyvus įvykdę taip pat užsitikrino švedas Danielis Stahlas (67,64), lenkas Piotras Malachowskis (65,13), amerikietis Masonas Finley (64,76) ir vokietis Robertas Hartingas (65,32).

Atrankoje iš viso dalyvauja 33 atletai. Jeigu normatyvo neįvykdys 12 dalyvių, į finalą likusius bilietus gaus geriausius rezultatus pademonstravusieji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.