EUROLYGA 2023

Po varžybų Airinė Palšytė pirmoji išgirdo svarbią kolegės žinią

Airinė Palšytė nespėjo šimtu procentų pasiruošti pasaulio lengvosios atletikos čempionatui Londone. Gegužę kojos traumą patyrusi šuolininkė į aukštį varžybų finale sustojo ties 195 cm riba.

 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Airinė Palšytė.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 12, 2017, 11:42 PM, atnaujinta Aug 12, 2017, 11:51 PM

„Pirmasis bandymas buvo labai geras. Tiek trenere, tiek man taip atrodė. Tikrai buvo įmanoma peršokti. Taip sakiau ir anksčiau, kad esu pasiruošusi peršokti 195 cm, nežinau ar būtų pavykę daugiau, nes buvo įvairių aplinkybių.

Pirmasis bandymas buvo geras, buvau užsivedusi, tikėjausi peršokti pirmuoju bandymu. Gal tas šiek tiek ir išmušė iš ritmo.

Gaila, nes 195 cm aukštis būtų garantavęs aukštesnę vietą. Gaila. Tačiau vertinant visas aplinkybes, kad dar visai neseniai visai šokinėti negalėjau, manau, kad pasiekimas yra visai neblogas“, - sakė A.Palšytė.

Baigusi varžybas A.Palšytė prisėdo šalia olimpinės čempionės ispanės Ruth Beitia. 38-erių veteranė pirmoji pasitraukė iš varžybų. Ji neperšoko į 192 cm aukštį iškeltos kartelės ir užėmė 12-ąją vietą.  Po varžybų ispanė pranesė apie karjeros pabaigą. 

A.Palšytė buvo viena pirmųjų išgirdusių šią naujieną.

„Kalbėjome su ja, kad šis sezonas visoms susiklostė ne taip, kaip tikėjomės. Lyginome jį su praėjusiu, kai visos buvo sveikos, tai šiais metais beveik visoms kilo trukdžių. Ji mane pasveikino laimėjus Europos čempionatą ir pasidžiaugė mano pagerintu asmeniniu rekordu“, - pokalbį su olimpine čempione prisiminė A.Palšytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?