EUROLYGA 2023

Prieš istorinę bokso dvikovą – rimtas įspėjimas Conorui McGregorui

Daugybės dėmesio susilaukusi istorinė dvikova tarp amerikiečio Floydo Mayweatherio bei airio Conoro McGregoro – jau čia pat. Boksininkai kumščius surems rugpjūčio 26-ąją dieną Amerikoje, Las Vegase.

 C.McGregorą bokso ekspertai įspėjo - F.Mayweatheris nusiteikęs labai rimtai<br> Lrytas.lt koliažas
 C.McGregorą bokso ekspertai įspėjo - F.Mayweatheris nusiteikęs labai rimtai<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2017, 1:14 PM, atnaujinta Aug 22, 2017, 2:34 PM

Ekspertai neabejotinu poros favoritu laiko per savo karjerą nė vieno pralaimėjimo nepatyrusį F.Mayweatherį, tačiau C.McGregoras intensyviai pluša treniruotėse ir rankų nuleisti nežada.

Treniruočių eigas seka ir kovą išvysti nekantrauja ir kiti boksininkai. Vidutinio svorio kategorijos čempionas, IBO diržo savininkas Chrisas Eubankas jaunesnysis taip pat favoritu regi Amerikos boksininką, o C.McGregorą įspėja – jis susitiks su lygiai tuo pačiu puikios formos boksininku, kuris buvo ir kovoje prieš filipinietį Manny Pacquiao.

Ch.Eubankas kalba drąsiai, nes jam teko treniruotis visai šalia F.Mayweatherio. Britas taip pat ruošiasi svarbiai kovai – gins čempiono diržą prieš turką Avni Yildirimą.

Matydamas, kaip treniruotėse atrodo nė karto per karjerą nepralaimėjęs boksininkas, Ch.Eubankas įsitikinęs – išvysime daug agresijos, kadangi kovą bus bandoma baigti nokautu.

„C.McGregoras kovoje turės padaryti viską, ką tik gali. F.Mayweatheris dabar toks pat geras kaip ir kovoje prieš argentinietį Maidana, kurią stebėjau bei toks pat puikus kaip prieš M.Pacquiao. Nematau skirtumo tarp jo, kuomet ruošėsi kovai prie filipinietį ir dabar“, – teigė britas.

„Airijos kovotojas neturi profesionalios bokso dvikovos patirties, tačiau F.Mayweatheriui tai nerūpi. Jis eis į kovą, tarsi tai būtų didžiausias gyvenimo iššūkis. Tai bus paskutinė jo kova. Kas nenorėtų skambiai jos užbaigti? Floydas tikrai norės pasiekti nokautą. Jeigu tik bus šansas, jis taip ir padarys. Jeigu C.McGregoras nepasistengs, turės rimtų problemų“, – atviravo čempionas.

F.Mayweatheris dar nežino, ką reiškia pralaimėti. Per savo karjerą jis laimėjo visas 49-erias kovas iš tiek pat galimų. C.McGregoras į profesionalią dvikovą bokso ringe lips pirmą kartą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.