EUROLYGA 2023

Prognozė istorinei dvikovai: sunkiasvorių čempionas mato aiškią pergalės priežastį

Diena po dienos artėjant milžinišką susidomėjimą pritraukusiai bokso dvikovai tarp amerikiečio Floydo Mayweatherio ir airio Conoro McGregoro, prognozes kas kartą pateikia skirtingi asmenys.

 Prieš artėjančia dvikovą ekspertai pateikia vis daugiau prognozių<br> Lrytas.lt koliažas
 Prieš artėjančia dvikovą ekspertai pateikia vis daugiau prognozių<br> Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2017, 6:56 PM, atnaujinta Aug 23, 2017, 6:58 PM

Šį kartą savąją prognozę pateikė ir pasaulio sunkiasvorių bokso čempionas, britas Anthony Joshua, kuris neseniai nokautavo legendinį ukrainietį Volodimirą Klyčko. 

Kovotojas nedaugžodžiavo, tačiau pateikė vieną priežastį, kodėl, jo manymu, pergalę iškovos profesionalų ringe dar nė karto nesuklupęs F.Mayweatheris.

„Kiekvienas turi šansų. Būtent dėl šios priežasties sportas ir yra įdomus. Būtent todėl žmonės ir mėgsta stebėti sportą. Visada turi būti vienas nugalėtojas, tačiau jeigu man reiktų lažintis, sakyčiau, kad laimės F.Mayweatheris. Juk jis nežino, ką reiškia pralaimėti! Jis tiesiog per daug patyręs“, – teigė „Metro“ naujienų portalo kalbintas čempionas.

A.Joshua nemano, kad visa tai yra tik šou ir kiek ankščiau buvo minėjęs, kad pats sutiktų kautis prieš vieną iš MMA kovotojų. 

„F.Mayweatheris duoda gerą pradžią. Jis tarsi atidaro vartus ir galimybes visiems. Tokiems kovotojams kaip aš. Manau, kad ateityje tai gali nutikti“, – atviravo A.Joshua.

Kova tarp F.Mayweatherio ir C.McGregoro įvyks rugpjūčio 26-ąją dieną, Amerikoje, Las Vegase.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.