EUROLYGA 2023

Kovotojas H.Vikšraitis: „Varžovui teks pasistengti atsilaikyti bent du raundus“

„Jei jis norės laimėti, jam teks gerokai padirbėti, nes aš busiu puikios formos, – nė kiek neabejoja „Sparta Gym“ kovotojas Henrikas Vikšraitis, besiruošiantis „MMA bushido & KOK world series 2017“ turnyrui.

 Kovotojui pasitikėjimo netrūksta.
 Kovotojui pasitikėjimo netrūksta.
 Kovotojui pasitikėjimo netrūksta.
 Kovotojui pasitikėjimo netrūksta.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-08-30 17:46

Rugsėjo 23 dieną Kauno „Žalgirio arenoje“ jam teks suremti pirštines su marokiečiu Boumu Lambarki.

„Žinau, kad jis yra techniškas, kieto charakterio, karštas varžovas,– sakė H.Vikšraitis. – Bet to jam nepakaks, jei norės mane įveikti. Jam linkiu būti kuo geresnės formos, kad sugebėtų atsilaikyti prieš mane bent du raundus. Tikiu, kad kova tikrai baigsis mano pergale“.

Stilingiausiu Lietuvos kovotoju tituluojamas H.Vikšraitis teigė jau ne vieną kartą buvo susimastęs apie savo įvaizdžio keitimą. 

„Apie tai rimtai susimąsčiau apsilankęs didžiojo kunigaikščio Vytenio batalione, kur vedžiau seminarą apie kikboksą, – prisipažino kovotojas. – Ten mane nustebino asmeninė karių higiena, taisyklės, nuolatinis savęs puoselėjimas, dėmesys tvarkai. Žinoma, visi ten be barzdų, tvarkingai nusiskutę, nepriekaištinga laikysena ir pagarbūs kitiems. Gal ir man teks kada nusiskusti barzdą, bet greitu laiku to daryti neketinu. Ir toliau stengsiuosi būti tvarkingu ir stilingu – imsiu pavyzdį iš Lietuvos karių“.

H. Vikšraitis teigė besidžiaugiantis, kad MMA turnyras vyks Kaune. „Tikiuosi žiūrovai mane palaikys ir dar ilgai įsimins mano barzdą po renginio, – šypsojosi kovotojas. – O aš pažadu jiems surengti tikrą šou“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.