EUROLYGA 2023

Kovotojas Ignas Barysas: žinau jausmą, kai nori sudraskyti savo varžovą

Kaune vyksiančiam prestižiniam bušido turnyrui „MMA Bušido & KOK World Series 2017“ intensyviai ruošiasi vienas populiariausių Lietuvos kovotojų Ignas Barysas. 

 I.Barysas.<br> P.Mantauto nuotr.
 I.Barysas.<br> P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2017, 2:45 PM, atnaujinta Sep 7, 2017, 2:50 PM

„Pasiruošimas turnyrui yra labai intensyvus - dvi treniruotės per dieną. Dabar dirbame sprogstamajai jėgai. Labai džiaugiuosi, kad šalia yra labai stipri komanda“, - teigė I. Barysas. 

Jis prisipažino jaučiantis labai didelį pasitikėjimą savo jėgomis. 

„Svarbiausia, kad varžybose lydėtų sėkmė“, - sakė rugsėjo 23-ą dieną su britu Dominicu Dilonu pirštines suremsiantis lietuvis. 

„Noriu laimėti. Turiu vieną baimę - nenoriu nuvilti žmonių, - pabrėžė kaunietis. - Jaučiuosi labai gerai, tačiau man šiek tiek pritrūko MMA kovų parnerių. Vasarą sunku sugaudyti visus sportininkus, juk žmonės atostogauja, tačiau laiko dar tikrai yra, sugebėsiu užglaistyti šią spragą“. 

Kovotojas prisipažino, kad apie būsimą varžovą žino tik vieną dalyką. 

„Jis yra geras kovotojas. Daugiau nieko nežinau. Visus šiuos dalykus palieku treneriams. Tai yra jų darbas. Būtent jie sudėlioja visą būsimos kovos strategiją, - teigė savo įgūdžius bokso, džiudžitsu bei kudo treniruotėse gerinantis I. Barysas. - Darome tai, ką reikia, pasitikiu savo treneriais. Esu ramus. Kiekvienoje treniruotėje glaistome net pačias mažiausias detales, kurios kovos metu gali būti lemiamos“. 

Klubo „Cunamis“ auklėtinis teigė, kad turnyras gimtajame mieste įpareigoja. 

„Ginsiu savo miesto sienas. Ginti savo pilį yra labai atsakingas darbas, bet viskas bus gerai, tikiuosi labai stipraus, nuoširdaus žiūrovų palaikymo. Iš patirties žinau, ką reiškia žiūrovų palaikymas - tai suteikia labai daug papildomų jėgų ir pasitikėjimo savimi, - kalbėjo I. Barysas. - Pats nerealiausias jausmas? Girdėti savo skanduojamą vardą. Tai yra fantastiška. Tokiu momentu tiesiog matai vieną žmogų, kurį nori sudraskyti, išmesti jį iš ringo, ir lauki, kada teisėjas pakels tavo ranką į viršų“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.