EUROLYGA 2023

Pirmasis padelio mišrių dvejetų turnyras - Vilniuje

Gražų ir dar vasarišką savaitgalį Vilniuje, Fanų stadione vyko pirmasis Lietuvos padelio federacijos organizuotas Mišrių dvejetų turnyras. Nuostabus oras, puiki atmosfera, džentelmeniškas vyrų elgesys varžybų metu, malonūs pokalbiai tarp rungtynių, – visa tai lėmė, kad turnyro dalyviai panoro tokių dažnesnių susitikimų.

 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
 Padelio teniso turnyro laimėtojai
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 11, 2017, 7:18 PM, atnaujinta Sep 11, 2017, 7:27 PM

Visos poros, dalyvavusios mišrių dvejetų turnyre, pagal stiprumą buvo suskirstytos į dvi grupes. A grupė pradžioje rungtyniavo dviejuose pogrupiuose rato sistema, kur vyko itin atkaklios trijų setų kovos dėl pirmosios vietos pogrupiuose.

Pirmame pogrupyje nugalėtojais tapo Živilė Šutavičienė ir Arvydas Šutavičius, rezultatu 6:3, 2:6, 12:10 įveikę Astą Žeromskienę ir Artūrą Molį. Antrame pogrupyje Greta Akcijonaitė ir Aidas Akcijonaitis rezultatu 3:6, 6:0, 10:6 nugalėjo Rūtą Balalytę ir Romą Lėbų bei taip pat tapo pogrupio nugalėtojais.

Antrąją turnyro dieną vyko finaliniai susitikimai. Pusfinaliuose pogrupių nugalėtojai laimėjo prieš antrąsias kito pogrupio poras ir susitiko finale. Čia geriau bei stabiliau žaidė Greta ir Aidas Akcijonaičiai, kurie ir tapo LPF pirmojo mišrių dvejetų turnyro čempionais. Antrąją vietą iškovojo Živilė ir Arvydas Šutavičiai, o trečiąją – Asta Žeromskienė ir Artūras Molis.

B grupės poros rungtyniavo rato sistema. Iškovoję visas pergales, nugalėtojais tapo Simona ir Tomas Drukteiniai. Antrąją vietą užėmė Reda Sirgedienė ir Marius Macijauskas, o trečiąją – Simona Žiūkaitė ir Germanas Šarkovas.

„Stars and Legends“ sporto bare vykusio uždarymo metu Mišrių dvejetų padelio turnyro prizininkai buvo apdovanoti gražiomis LPF taurėmis, o dalyviai atsisveikino iki LPF taurės IV etapo varžybų, kurios vyks rugsėjo 30 – spalio 1 dienomis. Padelio mėgėjos moterys jau šią savaitę susitiks tradiciniame turnyre „Bobų vasara Dubingiuose – 2017“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.