EUROLYGA 2023

Rusijoje – MMA kovotojo incidentas: stojo prieš keturis, vieną nokautavo, atsidūrė ligoninėje

Kovos menus propaguojantys asmenys dažniausiai stengiasi išlikti ramūs ir savo sugebėjimų nerodyti gatvėse, o energiją išlieti ringe. Tačiau būna atvejų, kai emocijas suvaldyti sunku, o kartais šios ištrūksta pačioje netinkamiausioje vietoje.

 MMA kovotojas susikivrčijo su keturiais asmenimis<br> Stop kadras
 MMA kovotojas susikivrčijo su keturiais asmenimis<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2017, 8:55 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 9:15 PM

Mišrių kovos menų (MMA) kovotojas iš Rusijos, 25 metų Umaras Vachajevas atsidūrė ligoninėje po to, kai vienas susirėmė su grupele asmenų.

Incidentas įvyko savaitgalį, Sankt Peterburgo mieste. Vaizdo kameros užfiksavo, kaip U.Vachajevas šalia vieno restoranų bandė atsitraukti nuo keturių vyriškių, o šie sekė jam įkandin. 

Kai vienas vyriškių visiškai priartėjo prie kovotojo ir dešine ranka palietė jį, U.Vachajevas nieko nelaukęs dešine ranka smogė šiam į smakrą, taip priversdamas jį parkristi ant grindinio. Kai parblokštas asmuo atsipeikėjo ir atsistojo, o grupelė dar labiau ėmė artėti link kovotojo, vaizdo įrašas nutrūko.

Tiesa, yra ir kitas video, filmuotas iš pravažiuojančio tramvajaus, kuriame matyti, kaip grupelė asmenų spardo ant grindinio gulintį vyriškį. Vėliau buvo patvirtinta, kad tas vyriškis yra U.Vachajevas. 

Liudininkai vietos žiniasklaidai teigė, kad incidento metu girdėjo ir šuvius, o vietos policija vėliau patvirtino, kad U.Vachajevas iš tiesų nemenkai nukentėjo, tik pavojus jo gyvybei nebegresia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.