EUROLYGA 2023

Mantas Armalis pasirašė sutartį su Rygos „Dinamo“ klubu

Lietuvos ledo ritulio rinktinės vartininkas 25-erių metų Mantas Armalis antradienį pasirašė sutartį su Rygos „Dinamo“ (Latvija) klubu. Apie tai „Dinamo“ pranešė savo interneto svetainėje.

Mantas Armalis žais Rygoje<br>T.Bauro nuotr.
Mantas Armalis žais Rygoje<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 12:30 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 12:34 PM

„Dinamo“ ekipa antradienį taip pat nutraukė sutartį su pagrindiniu komandos vartininku 31-erių metų kanadiečiu Džastinu Piteriu (Justin Peter) 

„Dinamo“ klubas po nesėkmingo starto dešimtajame KHL sezone, kai patyrė net 12 pralaimėjimų iš eilės, ėmėsi rimtų permainų. Pakeistas visas trenerių štabas, atsistatydino vyriausiasis treneris Sandis Uozuolinis, numatomos permainos žaidėjų gretose. Klubas taip pat jau atsisveikino su 29-erių metų amerikiečiu puolėju Ti Džei Galjardžiu (T. J. Galiardi).  

M. Armalis vasarą grįžo iš JAV, kur nesėkmingai bandė prasimušti į Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) klubą „San Jose Sharks“.

M. Armalio atvykimas į Rygą - džiugi žinia Lietuvos ledo ritulio gerbėjams, kurie su nekantrumu laukia Baltijos iššūkio taurės turnyro Klaipėdos „Švyturio“ arenoje lapkričio 10-12 dienomis, kur kausis Lietuvos, Estijos ir Ukrainos rinktinės bei Latvijos čempionato klubų rinktinė. Šiose varžybose su Lietuvos rinktinės marškinėliais pirmą kartą istorijoje rungtyniaus olimpinis čempionas Darius Kasparaitis, kurio užnugaryje galėtų atsidurti ir M. Armalis.

Rygos „Dinamo“ klube nuo sezono pradžios žaidžia dar vienas lietuvis - 26-erių metų gynėjas Nerijus Ališauskas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.