EUROLYGA 2023

Stebinti mėgstančio Conoro McGregoro mintyse – nauji grandioziniai planai

Dar visai neseniai milžinišką susidomėjimą pritraukęs, bokso ringe debiutavęs, tačiau nenugalimajam Floydui Mayweatheriui pralaimėjęs Conoras McGregoras jau planuoja naują skambų iššūkį.

 C.McGregoras planuoja debiutuoti amerikietiškų imtynių ringe<br> Lrytas.lt montažas
 C.McGregoras planuoja debiutuoti amerikietiškų imtynių ringe<br> Lrytas.lt montažas
 Conoras McGregoras gerbėjams patinka dėl drąstiškų savo poelgių<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Conoras McGregoras gerbėjams patinka dėl drąstiškų savo poelgių<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2017, 3:48 PM

Mišrių kovos menų organizacijos (UFC) žvaigždės taikiklyje atsidūrė amerikietiškos imtynės (WWE). Naujienų portalas „Thesun“ skelbia, kad anksčiau pasiūlymus atmetęs airis, vis tik pasirodys tarp imtynių žvaigdžių.

C.McGregoras neslepia, kad yra didelis WWE gerbėjas. Teigiama, kad jis ilgą laiką stebėjo ten vykstančias kovas ir žavėjosi legendiniais kovotojais, tokiais kaip Ricas Flairas.

Vienas WWE atstovų, kalbėdamas apie airio šansus pasirodyti amerikietiškų imtynių ringe teigė: „Jis dar būdamas jaunas stebėjo imtynių žvaigždžių pasirodymus. Pasirodyti čia, buvo tai, ko jis norėjo visą gyvenimą. Conoras jau anksčiau buvo kviestas pas mus, tačiau visi reikalai atsidėdavo. Bet dabar panašu, kad tie reikalai susitvarkys“.

Praėjusią savaitę, WWE steigėjas Vince'as McMahonas pritardamas airio norams sakė: „Manau, kad C.McGregoras puikiai prie mūsų prisiderintų. Jis turi tvirtą asmenybę, yra atletiškas, kalba tai, ką galvoja. Jis yra autentiškas ir net gi turi reikiamą išdidumą“.

Pats C.McGregoras dar ankssčiau viename interviu yra teigęs, kad kalbos vyko, tačiau jis WWE pasiūlymus atmetė, nes tuomet ruošėsi kovai su F.Mayweatheriu.

„Niekada nesakau niekada. Sutikčiau ten pasirodyti ir pažiūrėti, kas bus. Bet matysime. Kalbos juda į priekį. Atmečiau keletą jų pasiūlymų, tačiau derybos tęsiasi“, – sakė UFC žvaigždė.

Airis nebebūtų pirmasis UFC kovotojas imtynių ringe. Dar 2015-aisiais ten kovojo buvusi lengvo svorio moterų čempionė Ronda Rousey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.