EUROLYGA 2023

A.Malašinsko klubas rankinio Čempionų lygoje vėl nelaimėjo

 

A.Malašinskas (kairėje).<br>G.Šiupario nuotr.
A.Malašinskas (kairėje).<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2017, 9:30 PM, atnaujinta Oct 14, 2017, 9:31 PM

Zaporižės „Motor“ komandai, kurioje žaidžia Aidenas Malašinskas, rankinio Čempionų lygoje nepavyko nutraukti nelaimėtų rungtynių serijos. Šeštadienį „Motor“ rankininkai išvykoje iššvaistė didelę persvarą ir sužaidė lygiosiomis su Turkijos čempionu Stambulo „Bešiktaš“ klubu 28:28 (17:14). A.Malašinskas įmetė 2 įvarčius.

Ukrainos čempionai penktojo turo rungtynes pradėjo puikiai. Jie įmetė pirmuosius tris įvarčius, o 15-ąją min. pirmavo 10:4. Tačiau paskui „Bešiktaš“ atsigavo ir pradėjo artėti, o 54-ąją min. pirmą kartą išlygino rezultatą 26:26.

Labai dramatiškai vyko paskutinės minutės. Vis dar esant lygiam rezultatui A.Malašinskas neįmetė baudinio, bet kitoje atakoje ištaisė savo klaidą ir sugrąžino „Motor“ minimalią persvarą 27:26. Zaporižės komanda dar kartą išsiveržė į priekį iki finalo sirenos likus vos apie 20 sek. Vis dėlto „Bešiktaš“ užteko laiko, kad vėl išlygintų rezultatą.

„Motor“ lygiosiomis baigė antras rungtynes iš eilės, o laimėti nepajėgia jau tris turus.

Kitose šios grupės rungtynėse sekmadienį „Montpellier“, kuriame žaidžia Jonas Truchanovičius, svečiuose susitiks su Lisabonos „Sporting“.

Nors kol kas žaidė tik ketverias rungtynes, 8 taškus surinkęs „Montpellier“ yra D grupės lyderis. „Motor“ iškovojo 6 taškus, „Bešiktaš“ ir Skopjės „Metalurg“ – po 5, „Sporting“ – 4. Grupės autsaideris Čechovo „Medvedi“ pralaimėjo visas 5 rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.