EUROLYGA 2023

Dar viena „Granito-Kario“ pergalė

7-asis „Vivus.lt“ rankinio lygos turas prasidėjo „Granito – Kario“ ir „Varsos – Stronglaso“ akistata Kauno sporto halėje. Praėjusiais metais lygos pusfinalyje susitikę ekipos prieš rungtynės turėjo po 10 įskaitinių taškų, tačiau Kauno klubas buvo žaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau.

 Kauno "Granito-Kario" komanda
 Kauno "Granito-Kario" komanda
 Kauno "Granito-Kario" komanda
 Kauno "Granito-Kario" komanda
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-11-22 22:12

Be pralaimėjimų šiame sezone žygiuojantys kauniečiai nuo pirmųjų rungtynių minučių turėjo iniciatyvą prieš principinius varžovus iš Alytaus. Prabėgus 7 rungtynių minutėms „Granitas – Karys“ pirmavo 5:2, tačiau alytiškiai šį atsilikimą dar sugebėjo panaikinti. Likus 12 minučių iki pirmojo kėlinio pabaigos tarp ekipų jau tebuvo vienas įvartis (8:7), tačiau aukštesnę pavarą įjungę „Granito – Kario“ rankininkai solidžiai užbaigė kėlinį ir ilsėtis išėjo pirmaudami 19:12.

Po ilgosios pertraukos Alytaus „Varsa – Stronglasas“ kapituliavo. Kauno „Granitas – Karys“ netrukos savo persvaros padidinti iki dviženklės (23:13) ir tuomet abi komandos jau leido pasireikšti savo jaunimui. Alytiškiams nors kartais ir pavykdavo kiek priartėti prie Kauno „Granito – Kario“, tačiau pavojaus šeimininkams jie jau nebesukėlė. EHF iššūkio taurės atsakomosioms rungtynėms besirengiantis Kauno klubas šventė pergalę rezultatu 38:27. Tai buvo jau šeštoji kauniečių pergalė per 6 sužaistas rungtynes.

Modestas Prakapas („Granito – Kario“ treneris): „Šios rungtynės buvo mums tarsi generalinė repeticija prieš šeštadienio rungtynes su Makedonijos klubu. Savo planą šiandien įvykdėme, laikėmės žaidybinės disciplinos. Nors pavienių klaidų išvengti nepavyko, tačiau savo komandos pasirodymą šiandien vertinčiau aštuonetui.“

Egidijus Petkevičius („Varsos – Stronglaso“ vyr. treneris): „Šiandien „Granitas – Karys“ buvo stipresnė komanda ir nesvarbu, kad mes turėjome dvi sunkias rungtynes savaitgalį – tai nepasiteisinimas. Kauniečiai šiuo metu demonstruoja tikrai gerą žaidimą, o mes šiuo metu turime problemų su savo gynyba, kuri šlubuoja. Prie to prisideda ir mūsų maža rotacija ir šiuo metu žaidėjų turimos mikro traumos.“

Kauno „Granitas – Karys“: Mindaugas Urbonas 11, Paulius Šarkauskas 7, Tadas Bučinskas 4, Vaidas Drevinskas, Mantas Reinys, Manvydas Lazauskas po 3.

Alytaus „Varsa – Stronglasas“: Žygimantas Micevičius 6, Gintautas Adamkevičius 5, Nedas Buronko 4, Aurelijus Sabonis 3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.