EUROLYGA 2023

Lietuvį ledo ritulininką ant kojų pastatė vokiečių gydytojai

Ledo ritulininkas Tadas Kumeliauskas sugrįžo į Lietuvos čempionatą ir praėjusią savaitę atstovavo sostinės „Hockey Punks“ ekipai. Tiesa, tai gali būti vienintelės jo rungtynės komandoje.

„Hockey Punks“ aprangą apsivilkęs T.Kumeliauskas (Nr. 80) praėjusią savaitę savo ekipai padėjo įveikti kauniečius.
„Hockey Punks“ aprangą apsivilkęs T.Kumeliauskas (Nr. 80) praėjusią savaitę savo ekipai padėjo įveikti kauniečius.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2017, 5:32 PM

Ne vienus metus aukščiausiojo lygio komandose Suomijoje rungtyniavęs Lietuvos ledo ritulio rinktinės puolėjas 26 metų T.Kumeliauskas praėjusią savaitę apsivilko „Hockey Punks“ aprangą ir padėjo vilniečių komandai įveikti „Kaunas Hockey“ ekipą 4:3.

Pastaruoju metu T.Kumeliausko karjera nesiklostė dėl virtinės traumų. Jau kelerius metus iš eilės žaidėjas pradėdavo sezoną, bet nesulaukus jo pabaigos vis tekdavo operuotis.

Tačiau operacijos Suomijoje nebuvo sėkmingos ir atrodė, kad teks baigti karjerą.

Žaidėjas susitarė su „pankais“, sezoną pradėjo treniruodamas „Hockey Punks Academy“ vaikus ir vyrų „Hockey Punks“ komandą.

Praėjusį rugsėjį Lietuvos rinktinės treneris Berndas Haake Vokietijoje sutarė su aukšto lygio specialistais ir jie atvykusiam lietuviui po tyrimo atliko operaciją.

T.Kumeliauskas prieš 2 savaites vykusiame turnyre „Crowns Baltic Challenge Cup“ žaidė pirmajame nacionalinės rinktinės penketuke, per dvejas rungtynes pelnė įvartį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Savijauta per Baltijos šalių turnyrą Klaipėdoje buvo tikrai gera. Įdomu pačiam dalyvauti ir įsitikinti, ar pastaroji operacija Vokietijoje pavyko ir ar tikrai nejaučiu traumos padarinių.

Viskas buvo gerai, jokio skausmo, esu laimingas, po tiek metų žaisti rinktinėje buvo tikrai geras jausmas. Skambant himnui net širdis šiek tiek virpėjo, esu laimingas, kad dalyvavau.

Esu žaidęs su daug aukšto lygio žaidėjų, todėl jaudulio rungtyniaujant su Dariumi Kasparaičiu tikrai nebuvo. Su juo esu pažįstamas jau seniai, be to, maždaug prieš 5 metus jis padėjo susirasti komandą Rusijoje, Sankt Peterburge, pas jį netgi gyvenome“, – kalbėjo T.Kumeliauskas.

Žaidėjas prieš rungtynes su „Kaunas Hockey“ dar negalėjo pasakyti, ar ateityje atstovaus vilniečių ekipai, nes po sėkmingo turnyro Klaipėdoje susiskambino su agentu ir pranešė gerą žinią, kad toliau gali normaliai žaisti.

Agentas jau užsiėmė naujo klubo paieškomis.

„Hockey Punks“ sezoną pradėjo permainingai – vis dar laukiama sugrįžtant traumas besigydančių šalies rinktinės kandidatų Mindaugo Kiero ir vartininko Simo Baltrūno, taip pat kelių kitų anksčiau Lietuvai atstovavusių žaidėjų. („Sostinė“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.