EUROLYGA 2023

Parduota per 60 procentų bilietų į Pjongčango žiemos olimpines žaidynes

Jau parduota daugiau nei 60 proc. bilietų į Pjongčango žiemos olimpines žaidynes. Didžiausio susidomėjimo sulaukė slidinėjimo, kalnų slidinėjimo, greitojo čiuožimo trumpuoju taku varžybos, praneša žaidynių organizacinis komitetas.

 Pjongčango olimpinis stadionas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Pjongčango olimpinis stadionas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2017, 1:52 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:18 PM

Pasak žaidynių organizatorių, iki žaidynių atidarymo ceremonijos likus 47 dienoms, jau parduotas 61 proc. iš 655 tūkst. bilietų į žiemos sporto šventę.

Nors bilietų pardavimas iš pradžių vyko vangiai ir 50 proc. riba buvo pasiekta tik antrojoje lapkričio mėnesio pusėje, organizatoriai teigė, kad Pietų Korėjos gyventojai bilietus mėgsta įsigyti paskutinę akimirką.

Į kalnų slidinėjimo varžybas jau parduotas 81 proc. bilietų, slidinėjimo – 79 proc., greitojo čiuožimo trumpuoju taku – 74 proc. Tai sporto šakos, kuriose žaidynių šeimininkai tikisi iškovoti daugiausiai medalių. Tuo tarpu į biatlono varžybas parduotas tik 41 proc. bilietų.

Į vasario 9 dieną vyksiančią olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją parduota 67 proc. bilietų, o į uždarymo ceremoniją vasario 25-ąją – tik 35 proc.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.