EUROLYGA 2023

Rusijos jaunimo ledo ritulio rinktinės kapitonas viešai atsiprašė už pralaimėjimą JAV

Rusijos jaunimo iki 20 metų (U20) ledo ritulio rinktinės kapitonas Jegoras Zaicevas viešai atsiprašė už pralaimėjimą JAV komandai pasaulio čempionato ketvirtfinalyje. Jo žodžius cituoja Rusijos ledo ritulio federacijos oficiali svetainė internete.

 Rusijos ledo ritulininkas liūdi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Rusijos ledo ritulininkas liūdi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2018, 2:42 PM

„Nerealizavome momentų, kuriuos sukūrėme. Galima buvo pelnyti įvarčius, tačiau neišnaudojome galimybių. Ką kalbėjome drabužinėje? Nebuvo gėda žiūrėti vieni kitiems į akis todėl, kad atidavėme visas jėgas, bet tiesiog mums nepavyko. Vienas svarbus dalykas – norėtųsi atsiprašyti visos Rusijos už tokį rezultatą“, – pareiškė devyniolikmetis J.Zaicevas.

Rusai ketvirfinalyje 2:4 pralaimėjo amerikiečiams Bafale ir pirmą kartą nuo 2010 metų liko be pasaulio jaunimo čempionato medalių.

Turnyro šeimininkė JAV rinktinė pusfinalyje susitiks su Švedijos bendraamžiais. Kita pusfinalio pora – Kanada ir Čekija. Abejos rungtynės vyks naktį iš sausio 4-os dienos į 5-ąją (23.00 val. ir 3.00 val.). Čempionai paaiškės naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.