EUROLYGA 2023

„Energijos“ ledo ritulininkai dar kartą nugalėjo „Bobruisk“ komandą

Baltarusijos ledo ritulio antro diviziono čempionato rungtynėse šeštadienį Elektrėnų „Energijos“ komanda namuose 3:2 (2:0, 0:1, 1:1) įveikė „Bobruisk“ (Baltarusija) ekipą. Pergalę aikštės šeimininkams padovanojo Karolis Kubilius, kuris, likus žaisti vos keletai minučių iki rungtynių pabaigos, pelnė įvartį ir išvedė elektrėniečius į priekį.

Elektrėnų „Energija“.<br>Klubo nuotr. 
Elektrėnų „Energija“.<br>Klubo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir ELTA

2018-01-06 16:19

„Energijai“ pasižymėti pavyko dar pirmame kėlinyje, kuomet po ritulio išmetimo prie varžovų zonos puikią progą išnaudojo Povilas Verenis, išvedęs šeimininkus į priekį 1:0. Pirmo kėlinio pabaigoje prie varžovų vartų įvyko sumaištis, o kovingumą pademonstravęs Donatas Vittė įmušė antrą šeimininkų įvartį.

Antrame kėlinyje abi komandos turėjo pakankamai gerų progų pelnyti įvarčius, tačiau abiem pritrūkdavo tikslumo. Visgi kėlinio pabaigoje „Bobruisk“ ekipos žaidėjai pabėgo į greitą ataką ir nuginklavo Nerijų Dauksevičių.

Trečiame kėlinyje „Energija“ visiškai užvaldė ritulį ir kūrė vieną pavojingą ataką po kitos, tačiau „Bobruisk“ komandos vartininkas atrėmė visus šeimininkų smūgius. Rungtynėms artėjant prie pabaigos, savo įgūdžius pademonstravo „Energijos“ vartininkas N.Dauksevičius, kuris pasimetė ritulį į orą ir lazda išmušė jį iš savo zonos. Po šio epizodo „Energija“ tik dar labiau užspaudė varžovus jų zonoje, varžovai desperatiškai bandė išmušti ritulį toliau, tačiau po Dovydo Kulevičiaus perdavimo puikų smūgį atliko K.Kubilius, kurio įvartis ir padovanojo „Energijai“ dramatišką pergalę.

Penktadienį vykusį susitikimą elektrėniškiai laimėjo 7:1 ir nutraukė devynių pralaimėjimų seriją.

„Energija“ po 36 rungtynių turi 25 taškus ir turnyro lentelėje žengia 12-a. „Bobruisk“ ekipa su 6 taškais yra paskutinė – 14-a.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti