EUROLYGA 2023

Olimpinis fondas neturi vadovo – nutraukta sutartis su Vitalijumi Vasiliausku

Lietuvos olimpinio fondo valdyba šalių susitarimu antradienį nutraukė sutartį su fondo direktoriumi Vitalijumi Vasiliausku.

LTOK atstovas Vitalijus Vasiliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
LTOK atstovas Vitalijus Vasiliauskas.<br>T.Bauro nuotr.
LTOK atstovas Vitalijus Vasiliauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
LTOK atstovas Vitalijus Vasiliauskas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 16, 2018, 3:55 PM

Anot Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentės Dainos Gudzinevičiūtės, artimiausiu metu fondo laukia ir daugiau permainų.

“Esame dėkingi buvusiam direktoriui už indėlį į šalies olimpinį judėjimą. Ateityje fondo laukia ir daugiau permainų, susijusių su naujais iššūkiais, kuriuos pristatysime netrukus”, – sakė ji.

Vitalijus Vasiliauskas Lietuvos olimpiniam fondui vadovavo nuo 2013 metų, fonde dirba 5 žmonės.

“Esu dėkingas už laiką, praleistą kartu su olimpine šeima. Tai buvo vieni įdomiausių mano profesinių metų. Linkiu ko geriausios kloties fondui ateityje ir naujų iššūkių”, – sakė iš posto pasitraukęs V.Vasiliauskas.

LTOK vykdomojo komiteto sprendimu įsteigta ne pelno organizacija (labdaros ir paramos fondas) savo veikla remia olimpinį judėjimą Lietuvoje bei Lietuvos tautinio olimpinio komiteto programas.

Fondui vadovauja ir jo veiklą kontroliuoja LTOK vykdomasis komitetas. Fondo veiklą organizuoja LTOK vykdomojo komiteto sprendimu patvirtinta šio fondo valdyba, o vykdo fondo darbuotojai.

Fondas remia sportininkų, trenerių, kitų sporto specialistų bei olimpinių žaidynių veteranų gydymą ir reabilitaciją, teikia jiems kitą socialinę paramą, remia olimpinių sporto šakų federacijų programas ir svarbiausius sporto renginius, Lietuvos sportininkų pasirengimą ir dalyvavimą olimpinėse žaidynėse, vykdo kitą su olimpinio judėjimo rėmimu bei stiprinimu susijusią veiklą, o taip pat valdo prekės ženklą “LTeam”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.