EUROLYGA 2023

„LTeam olimpiniame žiemos festivalyje“ olimpinę mylią bėgs ir Jonavos meras

„Jau užsiregistravau ir tuo džiaugiuosi,“- taip apie savo planus bėgti Olimpinę mylią „LTeam olimpiniame žiemos festivalyje“ kalba Jonavos meras Eugenijus Sabutis. Vasario 3 dieną Jonavos miesto vadovas savo malonumui įveiks beveik du kilometrus bėgime, kuriame laikas nėra matuojamas, o bėgimo tikslas – pajausti šio sporto malonumą ir pasimėgauti žiema kitaip.

 Jonavos meras planuoja sudalyvauti šventėje.<br> E.Žaldario nuotr.
 Jonavos meras planuoja sudalyvauti šventėje.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2018, 10:53 AM

„LTeam olimpiniame žiemos festivalyje“ meras žada praleisti kone visą dieną. Pasak E.Sabučio, esant progai jis mielai išbandys ir kitas sporto šakas bei rungtis, kurių Joninių slėnyje festivalio organizatoriai siūlo mažiausiai dvidešimt. Festivalio dalyviai ir svečiai galės išbandyti biatloną, akmenslydį, sniego tinklinį ir futbolą, greitąjį čiuožimą, ledo ritulį, šiaurietišką ėjimą ar paprasčiausią nusileidimą nuo kalno ant „sėduko“.

Pageidaujantys suprakaituoti stipriau kviečiami į 5 ir 10 kilometrų bėgimus, multisporto varžybas „Winter Challenge“, pasivaržyti „Ledo kirčio“ bei sniego tinklinio turnyro varžybas.

Pirmą kartą „LTeam olimpiniame žiemos festivalyje“ iškils pirčių kiemas. 11 pirčių vienu metu talpins apie 80 asmenų, kiekviena pirtis turės savo autentišką programą, o už jos kokybę atsakys patyrę pirtininkai.

Mažuosius Jonavos sportininkus džiugins Kakė Makė ir Netvarkos Nykštukas, šventės metu įvairiose rungtyse varžysis mažiausiai 10 sporto talismanų, festivalio pabaigoje ant scenos lips superhito „Super star“ atlikėja Beatrich. Iškart po jos pasirodymo, nuo 16:00 iki 20:00 val. visi jonaviečiai kviečiami nemokamai pačiuožinėti ant festivalio ledo aikštės.

Nemokamą dalyvio pasą, su kuriuo bus galima išbandyti visas rungtis, rinkti taškus ir laimėti prizų, bus galima gauti atvykus į renginio registraciją. Ši Jonavos sporto arenoje veiks nuo vasario 2 dienos, penktadienio.

„Jonavoje toks festivalis vyks pirmą kartą. Naudokimės proga ir kiekvienas raskime mums patinkančių užsiėmimų, veiklų, sporto šakų. Parodykime sau ir visai Lietuvai, kokia sportiška yra ir gali būti Jonava,“- sako E. Sabutis.

LTeam olimpinis žiemos festivalis“ vyks penktąjį kartą. Praėjusiais metais didžioji Lietuvos žiemos sporto šventė vyko Druskininkuose, joje dalyvavo apie 6 tūkstančius žmonių.

Registruotis galima čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.